Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
We created a monster. :) 31.7.2005 19:47:34
|
|
|
|
Kalina
|
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- kolk sm se zdej nasmejala...ze dolgo ne tako, hahahahha, super se imate...komaj cakam taka dozivetja :bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo:
|
|
|
|
We created a monster. :) 31.7.2005 19:54:29
|
|
|
|
ZARA
|
Oprosti ampak :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-!!! Prov dobr si tole napisala!!!!
|
|
|
|
We created a monster. :) 31.7.2005 19:58:49
|
|
|
|
niki5
|
Seven, podoben dialog imamo mi pred spanjem z našim :)-:)-:)- :bravo:
|
|
|
|
We created a monster. :) 31.7.2005 20:38:10
|
|
|
|
HuAnita
|
:)- :)- :)- A takole? Potem bi ti gotovo prišla prav kakšna zgodnja služba, da bi vas Jakob brez težav zbujal;)
|
|
|
|
We created a monster. :) 31.7.2005 21:07:46
|
|
|
|
Naja31
|
Ha, ha, ha, ha :) :) :) :) Uf, upam, da ne bom tudi jaz podobnega sporocila pisala cez nekaj mesecev.
|
|
|
|
We created a monster. :) 31.7.2005 21:15:58
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo::bravo::bravo::bravo: Prisrčno.
|
|
|
|
We created a monster. :) 31.7.2005 21:23:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Seven, tvoj Jakob je pravi lumpek. Sladki lumpek. :)-:)-:)-
|
|
|
|
We created a monster. :) 31.7.2005 22:36:43
|
|
|
|
Maxica
|
:)-:)-:)-Si ful dobro napisala to, čeprav čist sočustvujem s tabo, vem, da človeku ob 4h ponoči ne gre preveč na smeh ob taki situaciji.:ups:
|
|
|
|
We created a monster. :) 31.7.2005 22:37:32
|
|
|
|
snorlax
|
Jakob je faca!:bravo::)-:bravo::)-:bravo:
|
|
|
|
We created a monster. :) 31.7.2005 22:45:19
|
|
|
|
nogometas
|
Uf, nekaj podobnega doživljala ta teden na morju, ko je bila z nami prijateljičina hčerkica (z mano na slikci na babytickerju)...:grrr: a to res tko zgleda vsako noč???:zmeden:
|
|
|
|
We created a monster. :) 31.7.2005 22:55:18
|
|
|
|
Seven*
|
Ni vsako noc tako. Se pa zgodi. :)
|
|
|
|
We created a monster. :) 31.7.2005 22:57:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas se je podobno začelo dogajati, ko sem na morju morala hoditi z njim spat. Vsaj večer je bila večja žurka, predvsem pa je trajala dlje, na koncu že kakšno uro. Ampak je zaleglo, da sem resno zagrozila, da bom šla ven, če se ne bo takoj ulegel in zaspal. Malo sem ga že pustila, da se je zabaval, potem pa, ko se mi je zazdelo, da ima čisto dovolj, sem "tosmerno ukrepala". In je zaleglo, ker se je bal, da bom res šla. In ker doma zaspi sam, je vedel, da bo moral tudi tu. Pa me rajši ni reskiral, je izgleda bilo preveč fletno. Bil pa je takrat star dobro leto.
|
|
|
|
We created a monster. :) 31.7.2005 23:11:45
|
|
|
|
piščanc
|
jaz sem pa za take primere uporabila moža v glavnem, ko so men popustili živci, je bil na vrsti on - pri njem pa ni šale, še posebej, če mene gleda ko že tristotič pridem iz spalnice, pa se še vedno sliši mamiiiiii je tamala vedno vedela, da zdaj je pa konec zabave
|
|
|
|
We created a monster. :) 1.8.2005 10:02:39
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo: Faca je :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?