We created a monster. :) (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Seven* -> We created a monster. :) (31.7.2005 19:45:33)

Poslusam po Babyphonu dogajanje v spalnici. Bigwhale uspava Jakoba.

BW: “Jakob, ajo ajo! Ajo ajo!”

“Eeeeee……*plosk plosk*”

BW: ” Bi sel rad v posteljco? Bi rad da te dam v posteljco?”

“Aaaaaaaa….hehe….aaaa….”

BW: “Spanckat treba, tu bos dol padel, sem pridi. Spanckat treba.”

“hehheheheheheh……heheheheh…aaaaaaa…. *cvil cvil*”

BW: ” Ni to smesno!!! Ni smesnoo! *smeh*!”

“Eeeeee…hehehe….aaaaaaaa..”

BW: “Ne se po meni valjat noooo….. Spanckat treba. Ne mores po meni plezat”

” A a a a a a a a a aaaaaaaaaaaaaaa…. iiiiiiiiiii….. A A A A AAAAAAAAAAAAAAAAA…”

BW: “Dol s spostelje pa ne. To pa ne! Lahko noc.”

Potem pa neko sumenje in hrescanje. Ocitno se igra z Babyphone-om. Dihanje in hrescanje. Ravnokar se je vklopil napis “System check” kar pomeni, da je uspesno izklopil Babyphone iz vticnice. Saj ne mores verjet..

Vceraj se je ob 4h zjutraj odlocil, da je prevroce za spanje in da se bo igral. Splezal je iz postelje, sel v predsobo in si v spalnico zvlekel kantico od bencina (ki je kaksen teden ali dva cakala, da jo Bigwhale odnese v klet). Z njo je tolkel po parketu in verjetno zbudil cel blok. Pri tem veselo blebetal in se veselil. Na koncu si je ploskal in poskakoval po robu postelje. Midva z BW-jem pa nisva vedela, ali naj se joceva ali smejiva..

Nasa druzina je sladko zaspala ob 4.30. Ob 8h je ze sledila budnica v podobnem stilu…

Kalina -> We created a monster. :) (31.7.2005 19:47:34)

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

kolk sm se zdej nasmejala...ze dolgo ne tako, hahahahha, super se imate...komaj cakam taka dozivetja :bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo:

ZARA -> We created a monster. :) (31.7.2005 19:54:29)

Oprosti ampak :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-!!!
Prov dobr si tole napisala!!!!

niki5 -> We created a monster. :) (31.7.2005 19:58:49)

Seven, podoben dialog imamo mi pred spanjem z našim :)-:)-:)-

:bravo:

HuAnita -> We created a monster. :) (31.7.2005 20:38:10)

:)- :)- :)-
A takole? Potem bi ti gotovo prišla prav kakšna zgodnja služba, da bi vas Jakob brez težav zbujal;)

Naja31 -> We created a monster. :) (31.7.2005 21:07:46)

Ha, ha, ha, ha :) :) :) :)

Uf, upam, da ne bom tudi jaz podobnega sporocila pisala cez nekaj mesecev.

Anonimen -> We created a monster. :) (31.7.2005 21:15:58)

:bravo::bravo::bravo::bravo: Prisrčno.

Anonimen -> We created a monster. :) (31.7.2005 21:23:09)

Seven, tvoj Jakob je pravi lumpek. Sladki lumpek. :)-:)-:)-

Maxica -> We created a monster. :) (31.7.2005 22:36:43)

:)-:)-:)-Si ful dobro napisala to, čeprav čist sočustvujem s tabo, vem, da človeku ob 4h ponoči ne gre preveč na smeh ob taki situaciji.:ups:

snorlax -> We created a monster. :) (31.7.2005 22:37:32)

Jakob je faca!:bravo::)-:bravo::)-:bravo:

nogometas -> We created a monster. :) (31.7.2005 22:45:19)

Uf, nekaj podobnega doživljala ta teden na morju, ko je bila z nami prijateljičina hčerkica (z mano na slikci na babytickerju)...:grrr: a to res tko zgleda vsako noč???:zmeden:

Seven* -> We created a monster. :) (31.7.2005 22:55:18)

Ni vsako noc tako. Se pa zgodi. :)

Anonimen -> We created a monster. :) (31.7.2005 22:57:30)

Pri nas se je podobno začelo dogajati, ko sem na morju morala hoditi z njim spat. Vsaj večer je bila večja žurka, predvsem pa je trajala dlje, na koncu že kakšno uro. Ampak je zaleglo, da sem resno zagrozila, da bom šla ven, če se ne bo takoj ulegel in zaspal. Malo sem ga že pustila, da se je zabaval, potem pa, ko se mi je zazdelo, da ima čisto dovolj, sem "tosmerno ukrepala". In je zaleglo, ker se je bal, da bom res šla. In ker doma zaspi sam, je vedel, da bo moral tudi tu. Pa me rajši ni reskiral, je izgleda bilo preveč fletno. Bil pa je takrat star dobro leto.

piščanc -> We created a monster. :) (31.7.2005 23:11:45)

jaz sem pa za take primere uporabila moža

v glavnem, ko so men popustili živci, je bil na vrsti on - pri njem pa ni šale, še posebej, če mene gleda ko že tristotič pridem iz spalnice, pa se še vedno sliši mamiiiiii

je tamala vedno vedela, da zdaj je pa konec zabave

puncica -> We created a monster. :) (1.8.2005 8:17:45)

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Se ti vsaj ne dere se gre igrat s kantico, naša je tud včeraj ko smo pospravljal apartma cel hodnik z gobico oprala, pa stene, pa vrata, pa itak tla, pa še sebe mal:)-:)-

Anonimen -> We created a monster. :) (1.8.2005 10:02:39)

:bravo:

Faca je :)

Stran: [1]