|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vztrajne, 9. dan, B
9.5.2006 6:03:32   
Anonimen
Jutro. user posted image
Danes sem bolj zgodnja, ker greva z mami v Ljubljano, pa moram še mojga v službo peljat, da mi avto ostane. Brez skrbi, ni blo, da od lakote ne bi mogla spat! user posted image
Je pa res, da sem bla včeraj toooooooooooook lačna, kot že dolgo ne. Prov kriza res! Moj me je kr na pizzo hotu peljat! user posted image  Pa ker sem vztrajna, se nisem dala! user posted image
No, danes je pa B dan, kaj bo za kosilo še ne v em, bodo pa ziher B!
Lep dan punce! user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vztrajne, 9. dan, B
9.5.2006 6:42:23   
dory
Evo se eno vztrajno...vcer je kar dobro minil, predvsem brez prekrskov, na kar sem zlooo ponosna :)...lacna dones se nisem...zaenkrat :)

Z: kava z mlekom + banana
K: dusen piscanc z zelenjavo
V: ni, ker bom sele okol stirih popoldne mela kosilo...mogoce kako sadje

kar tako naprej bejbe :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.5.2006 7:48:43   
Urša
Še na, ki ji še od včeraj kruli v želodcu!user posted image user posted image user posted image
Z:2 pomaranči
k: špinača, zelenjavni zrezek
v: solata

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.5.2006 7:49:37   
anitaz
Še jaz...

Včerajšnji dan minil z lahkoto IN BREZ PREKRŠKOV!!! user posted image user posted image

Danes bova imela pa:
Z: kavica in voda
M: 2 jabolka
K: pleskavica z lepinjo user posted image  in solato
V: pol kosila

Lep dan!

anita

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.5.2006 7:52:30   
al1*
Jaz pa sem včeraj naredila en VEEEELIK prekršek, danes pa upam, da bo šlo brez. Verjetno bom za kosilo naredila solato in piščanca (pečenega bom kupila v Šparu). 

lp

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.5.2006 8:00:24   
tejčica
Jutro punce!

Tudi mene je včeraj zvečer pošteno lakota dajala. Najboljši recept da ne grešim pa je spanje, tako da sem mrknila že pred pol deseto.

Jaz sem za danes že odgonila svoje kilometre. Ravnokar sem pojedla 2 hruške, sedaj pa ma čaka BELA kava user posted image . Za kosilo pa bo spet prava hrana. Danes smo na kosilu pri tašči in mislim da bodo ribice. Njami!!!

Pozdravček!

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.5.2006 8:17:21   
Teni_
Dobro jutro. Jaz pa za čuda včeraj nisem bila pretirano lačna. Sem  se potepala in je čas takoj minil.

Danes bom jedla za kosilo in večerjo mesni sir +nekaj zraven, ampak še ne vem kaj. Zdaj si pa grem kavico skuhat.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.5.2006 8:31:01   
Tejči
Dobro jutro!

Meni je sadni dan taboljši, ker lahko večkrat jem in ni lakoteuser posted image  Postanem pa vsak večer, tam okrog 22.30 tako lačna, da bi volka pojedla (V jem okrog 18.00)user posted image  Samo takrat je tak tempo, da morem malo spravit spat, pol pa še jaz kr direkt v posteljo in pol lačna zaspim. Zjutraj pa se sita prebudimuser posted image
Imate ve tud kak krizni (beri lačni) trenutek v dnevu?

Danes pa imam tak jedlinik:
Z: jabolka
K: pečen piščanec+zelena solata
V: isto (ali pa čokolino)

Lepo se imejte vztrajne-meni ti dnevi tak hitro letijo-vam tudi?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.5.2006 9:00:52   
Pobalami
Meni je včerajšnji dan minil ok. Krizo imam ponavadi ob 11h, ampak spijem kavo in je. Zvečer pred spanjem spijem šalco toplega mleka, ker če ga ne, ne morem spati. Drugače pa sem pojedla tudi dve pesti mandljov.

Danes bom jedla piščanca in zelenjavo.

čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.5.2006 9:07:07   
aisha3
Živjo punce.
Jaz sem sicer en dan za vami, a vseeno...
Včeraj sem jedla popečene hrenovke in kislo papriko...

Punce, opažam, da vse ne jeste enako za večerjo, kot za kosilo.....
Jaz nimam možnosti, da si večerjo naredim enako, kot kosilo...kosilo imam ob 16.00, potem pa imam toliko opravkov....če pa že lahko jem, pa nekako ravno enako mi ne uspe...
Kaj samo kake solatke pa ne smem? Moram res nujno od kosila?
Pa sej to še ni toliko hud problem, problem je ta, da imam vsako jutro slabo vest, ker sem večerjala...
Kar mislim, da mi zarad tega stojijo kg....ker za Š dan si zmeraj naredim kak popečen krompirček brez maščob, in ko ga potem jem zvečer, imam tako slabo vest....Pa vem da večerjati moram....

Ima katera enak problem?user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.5.2006 9:07:22   
pi
Jaz imam tudi krizo, danes sem takoooooooo lačna. 
Jaz bom danes jedla čufte v paradižnikovi omaki in solato, mojim pa še zraven skuham krompir.
Upam, da se čufte lahko je.

Daj povejte kaj delate ko ste lačne ?

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.5.2006 9:14:41   
bonika
Jaz pijem vodo, če me napade lakota, ali pa pojem kakšno sadje.
Danes bom jedla pečenega osliča in solato, zvečer pa tudi jaz ne morem toliko jesti in bom verjetno samo solato.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.5.2006 9:25:05   
CosmoGirl
Jutrooooooooo! Preživela sadni dan user posted image In sploh mi ni blo težko!

Danes pa...

Z: jabolko (končno an? user posted image ), kava
K: špinača in kos govejega kuhanega mesa
V: kar pol tega kar za kosilo

Najejte se dons! user posted image hehe... v merah seveda! user posted image

(odgovor članu bonika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.5.2006 9:48:06   
Ezi
Bravo punce, držte se!user posted image
Jaz sem postala lačna samo ko sem prebrala vaše jedilnike. Men se je ful težko odrečt hrani. Še posebi, če (ko) začnem hujšat.

(odgovor članu CosmoGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.5.2006 10:00:47   
Teni_
Jaz imam krizo zjutraj in komaj čakam, da je ura 12, da lahko jem kosilo. Zvečer sem sicer tudi lačna, ampak ni krize inse pravv fajn počutim, da sem lačna, ker vsaj vem, da hujšamuser posted image .

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.5.2006 10:17:34   
Tejči
Ko mene zagrabi lakota, spijem vodo-če pa je kriza-se začnem trest, potem pa pojem kakšne 3 bubike grozdja in je ok.

IZVIRNO SPOROČILO: pi

Jaz bom danes jedla čufte v paradižnikovi omaki in solato

Jau, si mi naredla lušte-čufte imam full rada-samo ne vem če jih lahko danes ješ, ker imajo riž noter-razen če bodo brez rižauser posted image

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.5.2006 11:45:43   
Urša
Po pravilih načeloma je za večerjo isto kot za kosilo (na B in Š), samo pol manj, ampak jaz se tega ne držim vedno. Ponavadi raje kako solato pojem, pa dam npr. na B not mal sira al pa jajček (odvisno katero vrsto B jem za kosilo), na Š pa kako koruzo, grah, fižol. Mi tko bolj paše in še željo imam se navadit, da bi potem, ko z dieto končam, imela za večerjo solato, da se ne zredim takoj nazaj. Ima pa verjetno polovica kosila za večerjo svoj namen. user posted image
Jst pa pijem belooo kavo! Mmmmmmuser posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.5.2006 13:02:38   
amy26
danes sem se pa končno najedla user posted image

Z: jabolko
K: mesni burek, doma narejen + zelena solata
V: pol manj

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.5.2006 13:36:41   
tejčica
Joj kakšen grozen dan je danes. Sem čisto "pokoftana" in brez volje za karkoli. Še dobro da danes lahko pijem belo kavo, da me ta malo k sebi spravi.

Krizni trenutek v dnevu? Kadar nimam kaj početi, takrat mi ves čas hrana hodi po glavi. Pa zvečer, ko moj napade sladko, ker brez tega ne gre spat. Zadnjič je šel on k mali ker ni hotela zaspat in je zaspal pri njej, mene pa je zmanjkalo na kavču pred tv. Ob pol enih ponoči se je zbudil, zbudil še mene da se prestavim v posteljo, on pa je vzel iz skrinje banjico sladoleda in ga zmazal pol banjice. Še dobro da sem bila preveč "tamiš" da bi še mene premamil. Ampak to je pri nas vsak večer. Spravi se na čokolado, smokije, arašide...če ni drugega pa POJE šalco kakava. Je uvideven do mene, kaj!?!

MojcaH, kdaj pa ješ večerjo, glede na to da imaš kosilo tako zgodaj? Jaz imam raje dopoldan še eno sadno malico in tako probam zavleči kosilo bolj pozno.

Pi, tudi jaz mislim da čufti danes niso dobra izbira, saj je notri tudi riž, ki pa spada pod Š.

Sedaj si pa šibam skuhat še eno belo kavo...

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.5.2006 16:36:04   
anitaz
Jest sm pa dons šla spet mal ma vago in mi kaže še -1kg???Od včeri na dons?A to zarad sadnega dneva?

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.5.2006 20:35:40   
tinadvojčica
Pozdarvljene!
No jaz sem imela danes dva izpita ki sem ju uspešno naredila in nisem imela popolnoma nič časa mislit na hrano.Tako da sem jedla za kosilo sir in kruh za večerjo pa pol manj.Anitaz raje ne hodi vsak dan na nago ker te bo ful zamoril.Že enkrat na teden je preveč ampak kaj čmo če smo pa tako firbčne a ne?

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.5.2006 20:41:20   
anitaz
Se bom res zdej samo ob pondelkih vagala....user posted image

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
9.5.2006 21:04:50   
tejčica
Tinadvojčica, čestitke za opravljena izpita. user posted image user posted image user posted image

Moj jedilnik je bil danes malo drugačen kot se planirala zjutraj, in sicer:
Z: 2 hruški
K: pohan puranov zrezek, rdeča pesa
V: ribice iz konzerve, kisle kumarice (taka pa je večerja če pozabiš kupit hrano)

Pa seveda ene 5x bela kava, jutri pa se mi bo spet tožilo po njej). 

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?