tejčica -> RE: Vztrajne, 9. dan, B (9.5.2006 13:36:41)
|
Joj kakšen grozen dan je danes. Sem čisto "pokoftana" in brez volje za karkoli. Še dobro da danes lahko pijem belo kavo, da me ta malo k sebi spravi. Krizni trenutek v dnevu? Kadar nimam kaj početi, takrat mi ves čas hrana hodi po glavi. Pa zvečer, ko moj napade sladko, ker brez tega ne gre spat. Zadnjič je šel on k mali ker ni hotela zaspat in je zaspal pri njej, mene pa je zmanjkalo na kavču pred tv. Ob pol enih ponoči se je zbudil, zbudil še mene da se prestavim v posteljo, on pa je vzel iz skrinje banjico sladoleda in ga zmazal pol banjice. Še dobro da sem bila preveč "tamiš" da bi še mene premamil. Ampak to je pri nas vsak večer. Spravi se na čokolado, smokije, arašide...če ni drugega pa POJE šalco kakava. Je uvideven do mene, kaj!?! MojcaH, kdaj pa ješ večerjo, glede na to da imaš kosilo tako zgodaj? Jaz imam raje dopoldan še eno sadno malico in tako probam zavleči kosilo bolj pozno. Pi, tudi jaz mislim da čufti danes niso dobra izbira, saj je notri tudi riž, ki pa spada pod Š. Sedaj si pa šibam skuhat še eno belo kavo...
|
|
|
|