|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vzpodbuda prosim
21.1.2005 15:30:27   
srnica
Najraje bi se :(( sama nad sabo.

Ne vem več kaj naj si mislim.Mogoče bo neprimerno o tem pisati, pa vendar se moram obrniti na vas, ker ste vse taki :angel:

Zadnjič sem pisala o rahlem + , M pa dobim točno danes teden oz. bi naj.In v čem je problem ?

Koliko sem si prej želela, toliko me je sedaj strah.Kako bo, ko pa sem brez službe.Čeprav živim s super moškim, so tu izdatki in morava trenutno res paziti na vsak tolar.

Kako pa bo, če bom rodila?Veselje ob zagledanem + se je hitro spreobrnilo v jok.

Zakaj se mi to dogaja :((:((:((:((:((

Sedaj me peče ful vest, ker si celo želim da pride M.Obupana sem, zakaj ne najdem službe da bi bilo vse veliko lažje.

Oprostite ker sem o tem pisala, že velikokrat sem, pa si nisem upala poslati, saj tu vse čakate da ne dobite M.

Upam pa da me razumete, ker sama več ne vem ali naj se smejem ali jočem.

LP :morje:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vzpodbuda prosim
21.1.2005 15:38:46   
petja
Jaz te ful razumem. Na :duda: delava od junija 2004, ko pa sem novembra zagledala +, sem bila najprej ful vesela, potem me je pa panika zagrabla in sem začela razmišljati, če res hočem biti :nosecka: ...

No, končalo se je s SS in zdaj vem, da hočem biti :nosecka: in da hočem imeti :duda:. In vsi razlogi, ki sem jih takrat našla proti, so izginili ...

Tebi je še težje, ker nimaš službe, ampak vseeno mislim, da vama bo uspelo če si :nosecka:. Ne smeš se toliko obremenjevati, ampak moraš živeti iz dneva v dan!

Nikoli ne veš, kaj ti prinese življenje!

"Life is like a box of chocolate, you never know what are you gonna get!"

Lp, Petja

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vzpodbuda prosim
21.1.2005 15:41:02   
Marina_
Nevem v kateri knjigi sem to prebrala...to je psiha!Nič se ne sekiraj zavedaj se da ima tvoj partner službo in da otroku nebo nič manjkalo.Ti se le pazi in boš videla da bo to minlo.
Zdaj pa se veselo nasmej in vedi da nisi sama.Mi smo zato tukaj da se nam zaupaš.Jaz pa vem da tvojemu:duda:nič nebo manjkalo:)

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vzpodbuda prosim
21.1.2005 16:08:23   
wawa
:):):)
Ne bodi žalostna!

pomisli na naše starše, tudi oni, no saj moja sta me imela zelo zgodaj, mami brez službe-študentka, ati z eno hudo bedno plačo, a sta se me veselila bolj, kot marsi kateri bogati starši z obilo denarja pa veliko premalo časa za otroka. Vem da je kar veliko časa minilo predne jima je uspelo in sta tam kjer sta danes, vendar ves ta čas nisem nikoli ampak res nikoli čutila pomankanja....
Hočem ti povedati samo to, da se z veliko :love:ljubezni med vama z dragim in veliko :love:ljubezni do vajine :angel:pikice, da vse.
Ne se pustiti žalosti in obupu:((:(( s tem boš svojo pikico, ki bo prišla na svet prikrajšala za najpomembnejšo stvar:):):):metulj:.

Vse se zgodi z namenom in na koncu se vse uredi!

Lep pozdrav in :rozica: zate!

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vzpodbuda prosim
21.1.2005 16:16:09   
žužu
to je še najmanj hudo, da ostaneš brez službe, verjemi.
jaz sem, ko sem bila prvič noseča prav tako ostala brez službe in sicer, ko sem bila v petem mesecu.
pa se je vse lepo uredilo. tudi pri tebi bo šlo vse lepo po maslu, samo z nasmehom naprej.

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vzpodbuda prosim
21.1.2005 16:17:36   
anajmad
Tako ti bom povedala,vse se da,če se hoče.tudi midva z možem sva non stop iskala izgovore za drugega:duda:.No,ko je končno ratalo po 2,5 letih,sva bila oba nekako šokirana,ker nekako sva misla,pa pač ne bo.Potem,ko smo se že vsi skupaj vsi začeli veseliti,pa je moj sinček prišel prezgodaj na svet.res je,da se je dva dni boril za svoje življenje,ampak potem je šel med:angel:.In povem ti sedaj,če mi bo dano,da bom lahko zopet mamica(kar srčno upam)sva se z možem takoj po Vidovem odhodu odločila za:duda::duda:.Jst seveda upam na dvojčke,če ne pa bomo še potem 2x probal.In ni važno,če imaš stanovanje,če imaš denar(tako,ali tako ga ni nikoli dovolj.....)odmisliš vse slabe stvari in misliš na tisto,kar ti je najbolj sveto - to so pa tvoji otroci.
en lp:morje:D.

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vzpodbuda prosim
21.1.2005 16:19:01   
lucika
jaz te razumem.... sem na istem. le da se nisem imela te srece, da bi zagledala plusek!
pravkar pisem prosnje in vmes malo kukam na rr. ze dobro leto je, odkar sem doma. ena podpovprečna placa, 70 tisoc kreditov in najemniško stanovanje.pojma nimam, kako nama laufa. ampak nama.
ena kolegica mi je rekla: denar te sam najde, ko ga rabis!!!! sem rekla, ja, lahko je tebi ko si flegmatik in vecni optimist. ampak ko se potolazis, vidis, da je res. VEDNO se izgre tako, da je prav. vedno. jaz sem zgubila sluzbo, s tem pa dobila subvencijo za najemnino, hkrat ipa se je steklo zivljensko zavarovanje toliko, da smo ga lahko prekinili, brez da kaj izgubili. res, vse se resi, skoraj samo od sebe. pa gledamo nazaj, kaj hudica smo se taaaak sekirali.

nehaj se sekirat. bo, kak bo moglo bit. reslo se bo, bos vidla. nic ni tak hudo ko zgleda. ko sem s svincnikom racunala, kak boma sploh poloznice placala, nama je ostalo 3750 za hrano, bencin....vse. ko pa dejansko zivis, pa gre. a brez racunanja in sekiranja.

srecno!!!!

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vzpodbuda prosim
21.1.2005 16:19:45   
Teya
nisi sama....veliko nas je takih....ko sem to spoznala, sem se malo pomirila, pred tem, pa sem bila tudi sama čist adijo v tej zmedi misli...bilo je pa še huje...niso me morila samo vprašanja okoli financ, ampak tudi okoli mojega dragija:zmeden:...še vedno imam občasne prebliske, a sedaj vsaj vem, da je to nekaj vsakdanjega....
proč s slabo vestjo.....vse bo ok!:rozica:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vzpodbuda prosim
21.1.2005 17:26:18   
spella
Hojla!

Tudi jaz mislim, da se ti ni potrebno tako sekirati. Obstajajo še veliko hujši problemi, kot to da nisi v službi. Vse se bo sčasoma rešilo. Saj veš, ko si v nekaj prisiljen se vse reši samo od sebe. Mogoče bolj skromno, ampak se:)-.

Moj mož dela preko študentskega servisa, jaz pa v vrtcu kjer je neto plača cca.130K. Pred časom sem vam že povedala, da se mi je povečala ščitnica in sem imela zato operacijo ter so mi jo polovico odstranili. V sredo pa sem izvedela, da je bil to tumor zato moram iti na odstranitev še druge polovice (s tem obstaja velika možnost, da ne bom mogla imeti zdravih otrok in pojavijo ser lahko epileptični napadi:((:((:(()). Midva pa si tako želiva 3 otroke. Noseča sem 6 tednov, tako da je kirurg rekel, da bo operiral takoj po porodu. S tistim dnem ko sem izvedela slabo novico sem nastopila bolniško (pataloška nosečnost). Zdaj neju nič več ne zanima denar (glede na mojo bolniško bodo finance res zelo nizka), važno nama je le da se :duda: rodi zdrav. Če bi izgubila še tega bi po moje prej umrla od žalosti kot od raka.

To življenje nas res postavlja na staršne preizkušnje (komaj pri 26), vendar vedi , da gre mnogim še slabše.

Lp Špela:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vzpodbuda prosim
21.1.2005 19:36:33   
Teya
joj, špela....pustila si me brez besed, saj vem, da bi vsaka beseda izpadla kot puhljica.... sem s tabo in bom držala pesti še nadaljnih 8 mesecev...pa tudi še naprej...
drži se! :pujs:za srečo!

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Vzpodbuda prosim
21.1.2005 19:41:44   
srnica
Joj punce kaki :angel::angel::angel: ste !

Vaše besede so me ful pomirile in spet mislim optimistično.PRAV IMATE !!!!!!!
Nič ni pomembneje kot tista pikica.Tako sem vesela, da sem pisala o tem problemu, ki me je res razžiral od znotraj.
Zelo si želim, da je tisti + res +, vse drugo bo že.

Punce, res hvala, čudovite ste.Imam občutek, da vas že leta poznam.

Vsem iz srca želim čimprej 9nebesa pa naj bodo le zdravi, ostalo se vse da.

:rozica: za vse !

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Vzpodbuda prosim
22.1.2005 15:12:29   
Mirna
Spela, kar zebe me, ko berem tvoje besede...drzim pesti,zate, za otrocicka, za vse vas, upam,da vam bo uspelo!!!Drzi se!

ena :rozica:zate in za tvojo pikico!

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Vzpodbuda prosim
22.1.2005 22:58:20   
cmokec
Vse je nadomestljivo, samo otroček ne. Za življenje porabimo, toliko, kot imamo. Tudi otroci na svet ne pridejo razvajeni od vsega dragega, ampak jih take naredimo starši sami.

Zato pogumno naprej, veseli se vsakega trenutka, čeprav je logično in pravilno, da si zastavljaš taka vprašanja. Naj te to ne odvrne od sreče, saj kažeš le odraslo, zdravo, odgovorno in realno razmišljanje, da ti za prihodnost ni vseeno.

vse dobro,
cmokec

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Koliko dalec bi odsli do zobozdravstvenih storitev ?
gagaga

Koliko dalec bi odsli do zobozdravstvenih storitev?

10 km (34%)

20 km (10%)

30 km (27%)

50 km (8%)

80 km (21%)

Število vseh glasov: 62

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!