lucika -> Vzpodbuda prosim (21.1.2005 16:19:01)
|
jaz te razumem.... sem na istem. le da se nisem imela te srece, da bi zagledala plusek! pravkar pisem prosnje in vmes malo kukam na rr. ze dobro leto je, odkar sem doma. ena podpovprečna placa, 70 tisoc kreditov in najemniško stanovanje.pojma nimam, kako nama laufa. ampak nama. ena kolegica mi je rekla: denar te sam najde, ko ga rabis!!!! sem rekla, ja, lahko je tebi ko si flegmatik in vecni optimist. ampak ko se potolazis, vidis, da je res. VEDNO se izgre tako, da je prav. vedno. jaz sem zgubila sluzbo, s tem pa dobila subvencijo za najemnino, hkrat ipa se je steklo zivljensko zavarovanje toliko, da smo ga lahko prekinili, brez da kaj izgubili. res, vse se resi, skoraj samo od sebe. pa gledamo nazaj, kaj hudica smo se taaaak sekirali. nehaj se sekirat. bo, kak bo moglo bit. reslo se bo, bos vidla. nic ni tak hudo ko zgleda. ko sem s svincnikom racunala, kak boma sploh poloznice placala, nama je ostalo 3750 za hrano, bencin....vse. ko pa dejansko zivis, pa gre. a brez racunanja in sekiranja. srecno!!!!
|
|
|
|