|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vzglavje
2.9.2006 12:50:32   
laluna
Do katere starosti naj otrok spi na popolnoma ravni površini, brez vzglavje? Kako je pri vas s tem, koliko so otroci stari, ko jim začnete pod glavo dodajati vzglavnik?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vzglavje
2.9.2006 12:53:37   
Anonimen
Do 2 let kakor je meni znano.
Sin je star 16 mesecev,pa ima moj povšter,ker drugače se ponoči premetava

(odgovor članu laluna)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.9.2006 13:14:32   
dory
Moj se vedno pri 2,5letih in se ne vidim potrebe,da bi morala nabavljat kak povster...in ga se lep cas ne bom....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.9.2006 19:51:34   
Tracy
To pa tudi mene zanima. Moja sedaj pri 16 mesecih zaspi z glavo na povštru, potem pa ko grem jaz spat, ji povšter vzamem. Se bojim da nebi prišlo do kake zadušitve. Ne vemuser posted image .

Če ste sklenili da nekaj zmorete, potem imate zagotovo prav.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.9.2006 19:52:49   
Tracy
Sory sem se zmotila, 19 mesecev je stara.user posted image user posted image user posted image

Če ste sklenili da nekaj zmorete, potem imate zagotovo prav.

(odgovor članu Tracy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.9.2006 19:56:17   
Antigona
Žanu sem povšter nabavila kar kmalu, ker si je vedno pod glavo stlačil igrače, al je pa kovter zbrcal s sebe in se obrnil tako, da je imel glavo na kovtrčku...
Sedaj je star 13 mesecev pa se mi zdi da ima povšter že ful časa. No nekaj mesecev sigurno....

Ko se zna enkrat otrok obrnit, mislim da ni bojazni da bi se zadušil... Se obrne tako, kot mu najbolje paše...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Tracy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.9.2006 21:33:54   
lelaval
Ko se zna enkrat otrok obrnit, mislim da ni bojazni da bi se zadušil... Se obrne tako, kot mu najbolje paše...

Tudi sama sem istega mišljenja.
Lahko pa daš otroku manjši (tanjši) povštrček in boš videla, če bo spal na njem ali pa zraven. 
Sicer pa - če otrok nima težav (npr. bronhitis), lahko spi brez povštra, sicer pa se mu vzglavje zviša.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj je vzrok za več kot 200 primerov raka ...
HPV ni nov pojav, vendar so šele v zadnjih desetletjih raziskave razkrile njegovo povezavo z več vrstami raka, kar je pr...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.