Vzglavje (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

laluna -> Vzglavje (2.9.2006 12:50:32)

Do katere starosti naj otrok spi na popolnoma ravni površini, brez vzglavje? Kako je pri vas s tem, koliko so otroci stari, ko jim začnete pod glavo dodajati vzglavnik?

Anonimen -> RE: Vzglavje (2.9.2006 12:53:37)

Do 2 let kakor je meni znano.
Sin je star 16 mesecev,pa ima moj povšter,ker drugače se ponoči premetava

dory -> RE: Vzglavje (2.9.2006 13:14:32)

Moj se vedno pri 2,5letih in se ne vidim potrebe,da bi morala nabavljat kak povster...in ga se lep cas ne bom....

Tracy -> RE: Vzglavje (2.9.2006 19:51:34)

To pa tudi mene zanima. Moja sedaj pri 16 mesecih zaspi z glavo na povštru, potem pa ko grem jaz spat, ji povšter vzamem. Se bojim da nebi prišlo do kake zadušitve. Ne vem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

Tracy -> RE: Vzglavje (2.9.2006 19:52:49)

Sory sem se zmotila, 19 mesecev je stara.[sm=zardeva.gif][sm=zardeva.gif][sm=zardeva.gif]

Antigona -> RE: Vzglavje (2.9.2006 19:56:17)

Žanu sem povšter nabavila kar kmalu, ker si je vedno pod glavo stlačil igrače, al je pa kovter zbrcal s sebe in se obrnil tako, da je imel glavo na kovtrčku...
Sedaj je star 13 mesecev pa se mi zdi da ima povšter že ful časa. No nekaj mesecev sigurno....

Ko se zna enkrat otrok obrnit, mislim da ni bojazni da bi se zadušil... Se obrne tako, kot mu najbolje paše...

lelaval -> RE: Vzglavje (2.9.2006 21:33:54)

Ko se zna enkrat otrok obrnit, mislim da ni bojazni da bi se zadušil... Se obrne tako, kot mu najbolje paše...

Tudi sama sem istega mišljenja.
Lahko pa daš otroku manjši (tanjši) povštrček in boš videla, če bo spal na njem ali pa zraven. 
Sicer pa - če otrok nima težav (npr. bronhitis), lahko spi brez povštra, sicer pa se mu vzglavje zviša.

Stran: [1]