|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vse v pekaču - meso in zelenjava
20.1.2010 11:39:51   
Ekaz
Všeč mi je, če naenkrat pečeš v pekaču meso (v mislih imam predvsem male piščančje kolbice) in npr. krompir ter še kakšno zelenjavo. Kako to pripravite - date vse naenkrat pečt, morda s čim prelijete - všeč mi je, da nastane v bistvu nekakšna omakica in da je vse sočno.

< Sporočilo je popravil Ekaz -- 20.1.2010 11:40:06 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vse v pekaču - meso in zelenjava
20.1.2010 11:46:25   
Anonimen
Tule sem brala nekaj o tem,ta pekac uporabljajo zenske prav za taksne stvari. S tem,da v kuhinji jaz tega ne bi imela bi pa imela,ce bi iemla balkon bi lahko zunaj cmarila tako pa zal nic ne bo.

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3407

https://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13897

Pri tem receptu se vidi kako izgleda
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10943

< Sporočilo je popravil skamp -- 20.1.2010 11:48:12 >

(odgovor članu Ekaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2010 11:56:27   
naja17
Mmmm, moja najljubša južna: krompir na kose, solim + vageta + olje, dam v pekač; poleg gre piščanec v kosih, vmes pa zrežem papriko po dolgem, katero solim; ko je vse pečeno prelijem s sladko smetano (kr mercatorjevo, lahko pa tudi tisto za kuhanje) in je mnjamiii...
Drgač pa lahko daš tudi por, čebulo, papriko, kak feferonček, korenček, vse skup zmešaš, preliješ z jušno osnovo in pokriješ pekač ter vse skupaj dušiš in je lahko super okusno.

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2010 11:56:32   
mini86
js ponavadi vse skupaj vržem pečt..in ko je krompir pečen se tudi zelenjava in meso lepo spečeta-cca.45-60 min, odvisno ud od krompirja..
je pa rečmo razlika pri zelenjavi..npr bučke in malancane ne morš dt rečmo istočasno pečt kokr korenje ali kolerabo..js odkar imam uno pečico brez maščobe skoraj nič več ne pečm v navadni..mi je pa to vse skp zmešan zelo dobro..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2010 11:57:38   
mini86
zdj k sm še enkrat prebrala oba posta ne vem...sj mislš pekač od pečice ane

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2010 12:19:54   
Anonimen
Evo pa mi je ratalo najt sliko

tole mislim

http://www.lovecnacene.si/ponve-elektricna-ponev/m/707202/

Po vsem preiskanih forumih in prebranih temah je najboljse ,ce je cim vecji in cim globlji user posted image

http://www.nakupovanje.net/matrix-elektricna-ponev-mpp-10b-bela--pr-1226926

< Sporočilo je popravil skamp -- 20.1.2010 12:21:23 >

(odgovor članu mini86)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
20.1.2010 12:21:24   
Ekaz
Ja, običajen pekač - pleh imam v mislih.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.1.2010 12:22:46   
mini86
to mam tud domauser posted image js mislm da je ona bolj mislila pekač za v pečico-al se motm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.1.2010 12:23:58   
Anonimen
Tak v pecici sem pa ze delala,ampak ker kuham za 6odraslih in 2otroka,ne gre vse skozi.krompir ne pride zraven zal

Sem pa v globoki pekac od pecice narezala notr melancane,bucke,cebulo,dala zraven olup.cesen ,papriko. Prej sem popekla kareje in te popecene kareje dala gor na zelenjavo,pokrila z alu folijo in dala v pecico.Bilo je dobro za polizatuser posted image

(odgovor članu Ekaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
20.1.2010 12:25:05   
Anonimen
Sem prebrala pol jauser posted image . V glavnem gre tak in drugac ,joj,sem kar lacna ratalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
23.1.2010 22:12:41   
Rikooo
Moja mama pa je uporabljala tole http://sl.wikipedia.org/wiki/Slika:Romertopf.jpg. Ima kar veliko prostornino. Je pa piščanec s krompirjem in zelenjavo pečen v tej posodi res zeloooo okusen! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.1.2010 22:37:53   
Felicita
če hočeš sočno pol je res fajn delat kot pravi Rikoo... mi drugač tko naredimo piščanca (bedra in perutke) - fliknemo v pečico skupi s krompirjem in korenčkom (in drugo zelenjavo) in pustimo da se prepeče... ampak mi to damo na tavelik  (od pečice)oz. v unega za pecivo, pa nič omakce ne rata. je pa hitr in men ful všečno, sploh če je krompir na kolobarčke narezan in fejst zapečen user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Rikooo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?