Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vse v pekaču - meso in zelenjava 20.1.2010 11:56:27
|
|
|
|
naja17
|
Mmmm, moja najljubša južna: krompir na kose, solim + vageta + olje, dam v pekač; poleg gre piščanec v kosih, vmes pa zrežem papriko po dolgem, katero solim; ko je vse pečeno prelijem s sladko smetano (kr mercatorjevo, lahko pa tudi tisto za kuhanje) in je mnjamiii... Drgač pa lahko daš tudi por, čebulo, papriko, kak feferonček, korenček, vse skup zmešaš, preliješ z jušno osnovo in pokriješ pekač ter vse skupaj dušiš in je lahko super okusno.
|
|
|
|
RE: Vse v pekaču - meso in zelenjava 20.1.2010 11:56:32
|
|
|
|
mini86
|
js ponavadi vse skupaj vržem pečt..in ko je krompir pečen se tudi zelenjava in meso lepo spečeta-cca.45-60 min, odvisno ud od krompirja.. je pa rečmo razlika pri zelenjavi..npr bučke in malancane ne morš dt rečmo istočasno pečt kokr korenje ali kolerabo..js odkar imam uno pečico brez maščobe skoraj nič več ne pečm v navadni..mi je pa to vse skp zmešan zelo dobro..
|
|
RE: Vse v pekaču - meso in zelenjava 20.1.2010 11:57:38
|
|
|
|
mini86
|
zdj k sm še enkrat prebrala oba posta ne vem...sj mislš pekač od pečice ane
|
|
RE: Vse v pekaču - meso in zelenjava 20.1.2010 12:21:24
|
|
|
|
Ekaz
|
Ja, običajen pekač - pleh imam v mislih.
|
|
|
|
RE: Vse v pekaču - meso in zelenjava 20.1.2010 12:22:46
|
|
|
|
mini86
|
to mam tud doma js mislm da je ona bolj mislila pekač za v pečico-al se motm
|
|
RE: Vse v pekaču - meso in zelenjava 20.1.2010 12:23:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Tak v pecici sem pa ze delala,ampak ker kuham za 6odraslih in 2otroka,ne gre vse skozi.krompir ne pride zraven zal Sem pa v globoki pekac od pecice narezala notr melancane,bucke,cebulo,dala zraven olup.cesen ,papriko. Prej sem popekla kareje in te popecene kareje dala gor na zelenjavo,pokrila z alu folijo in dala v pecico.Bilo je dobro za polizat
|
|
|
|
RE: Vse v pekaču - meso in zelenjava 20.1.2010 12:25:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem prebrala pol ja . V glavnem gre tak in drugac ,joj,sem kar lacna ratala
|
|
|
|
RE: Vse v pekaču - meso in zelenjava 23.1.2010 22:12:41
|
|
|
|
Rikooo
|
Moja mama pa je uporabljala tole http://sl.wikipedia.org/wiki/Slika:Romertopf.jpg. Ima kar veliko prostornino. Je pa piščanec s krompirjem in zelenjavo pečen v tej posodi res zeloooo okusen!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako pripraviti popolno pokovko?Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?