|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vse rdeče okoli ust
20.11.2008 13:49:03   
Mišni
Moj 6-letnik ima vedno, ko se začne mraz zunaj, okoli ust vse rdeče in tako hrapavo.
A ima kdo od vaših otrok tudi tako in če, s čim mažete?

Jaz zdaj z Zagrebšlkim melemom, pa me zanima, če je še katera krema kaj bolj učinkovita.

Velika rit je velika stvar.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vse rdeče okoli ust
20.11.2008 13:50:40   
Luni
definitivno Bepanten mazilo! Namažeš zvečer, da deluje čez noč, pa potem spet, ko gre ven, na mraz ali veter!

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.11.2008 13:51:20   
Čupka

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Moj 6-letnik ima vedno, ko se začne mraz zunaj, okoli ust vse rdeče in tako hrapavo.

Jaz zdaj z Zagrebšlkim melemom, pa me zanima, če je še katera krema kaj bolj učinkovita.

Pri nas prisegamo na Bepanthen mazilo. Dejansko z njim pozdravimo vsa čudna stanja user posted image  na koži mojih otrok in na moji kožiuser posted image

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2008 13:51:24   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: Luni

definitivno Bepanten mazilo! Namažeš zvečer, da deluje čez noč, pa potem spet, ko gre ven, na mraz ali veter!

Aha, hvala. bom. Kateri Bephanten pa to more biti? A jih ni več vrst?

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.11.2008 13:52:01   
Volga

Tudi jaz sem z Bepantenom, ko je imel prvo in drugo zimo rdeče okoli ust. Po moje je to še od sline zraven, reci mu, naj se ne slini, če se seveda.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.11.2008 13:54:38   
Čupka

Prav MAZILO mora pisat gor. Ne krema in ne plus, ampak mazilo.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.11.2008 13:58:52   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Tudi jaz sem z Bepantenom, ko je imel prvo in drugo zimo rdeče okoli ust. Po moje je to še od sline zraven, reci mu, naj se ne slini, če se seveda.

Itak, da se, in itak, da mu rečem. A pa misliš, da kaj pomaga?user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.11.2008 13:59:10   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: Čupka

Prav MAZILO mora pisat gor. Ne krema in ne plus, ampak mazilo.

O super, hvala.

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.11.2008 14:00:46   
Volga

Itak, da se, in itak, da mu rečem. A pa misliš, da kaj pomaga?user posted image

Aja, sem pozabila. user posted image

Drugače pa mazilo, ja, je tako malo bolj gosto kot tista krema.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.11.2008 14:03:37   
Mišni

Ja ne, saj to pa čisto podzavestno dela, sploh ne ve.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.11.2008 14:04:43   
Volga

Ja ne, saj to pa čisto podzavestno dela, sploh ne ve.

Mogoče, ko bo namazan, ne bo več lizal, ker mu bo šit.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.11.2008 14:05:59   
Mišni

To se pa kvečjemu ne bo več pustil namazat. Pa saj ta Bephanten nima nekega strašnega okusa, a ne?

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.11.2008 14:09:13   
Volga

To se pa kvečjemu ne bo več pustil namazat. Pa saj ta Bephanten nima nekega strašnega okusa, a ne?

ne, nima nekega okusa in vonja, samo je pa tak drseč.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.11.2008 14:10:58   
aluš
Jaz tudi svetujem Bepanten. Pa če ne bo pustil namazat, jaz počakam da zaspi, cca da 1 uro spi, pa mu potem to v spanju naredim.

Mi sicer nimamo problemov okoli ust, ima pa rdeče, hrapave rokice-zg. del dlani. Ker lahko v vrtcu vzamejo samo eno pap. brisačko za roke obrisat. In naš si seveda ne zna samo z eno obrisat. In mu roke ostanje mokre, potem gredo pa ven. Pa se z vzg. ne da nič zment, je to že drugi otrok pri isti vzg. in isti problemuser posted image . Pa potem tudi zvečer namažem, da mu čez noč "deluje".

No, mal sem zasmetila.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.11.2008 14:28:25   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: aluš

Jaz tudi svetujem Bepanten. Pa če ne bo pustil namazat, jaz počakam da zaspi, cca da 1 uro spi, pa mu potem to v spanju naredim.

Mi sicer nimamo problemov okoli ust, ima pa rdeče, hrapave rokice-zg. del dlani. Ker lahko v vrtcu vzamejo samo eno pap. brisačko za roke obrisat. In naš si seveda ne zna samo z eno obrisat. In mu roke ostanje mokre, potem gredo pa ven. Pa se z vzg. ne da nič zment, je to že drugi otrok pri isti vzg. in isti problemuser posted image . Pa potem tudi zvečer namažem, da mu čez noč "deluje".

No, mal sem zasmetila.

Aluš, če je to res zaradi tega, ker se ne obriše dobro ... ma ne vem, to bi bila pa jaz fejst jezna. Samo ne vem, no, moj je tudi imel točno tam rdeče, hrapave rokice, ko je bil mali, če je bil dlje na mrazu. Takrat sem s šentjanževim oljem mazala, pa je bilo takoj dobro.

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.11.2008 14:34:17   
Volga

No, mal sem zasmetila.

Aluš, če je to res zaradi tega, ker se ne obriše dobro ... ma ne vem, to bi bila pa jaz fejst jezna. Samo ne vem, no, moj je tudi imel točno tam rdeče, hrapave rokice, ko je bil mali, če je bil dlje na mrazu. Takrat sem s šentjanževim oljem mazala, pa je bilo takoj dobro.

Ja, to ima naš pa vsako leto, hrapave roke po hrbtišču. Pa mu jih zjutraj pred šolo namažem, pa je ali pa zvečer.

No, Mišni, jaz mu pa lica vsako jutro namažem, preden gre v šolo, ker ima take drobne kapilare malo popokane, pa če mažem s kremo je veliko bolje.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.11.2008 14:37:52   
Aja32
Jaz ju namažen z Tea tree kremo (Justovo)... In nam odlično služi... 

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.11.2008 14:43:08   
Mišni

Ja, to ima naš pa vsako leto, hrapave roke po hrbtišču. Pa mu jih zjutraj pred šolo namažem, pa je ali pa zvečer.

No, Mišni, jaz mu pa lica vsako jutro namažem, preden gre v šolo, ker ima take drobne kapilare malo popokane, pa če mažem s kremo je veliko bolje.

A pa to s tem Bephantenom mažeš?

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.11.2008 14:44:26   
anitaz
Moj brat je uporabljal Linolo in mu je zelo pomagala.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.11.2008 14:47:35   
Luni
Mišni, vse kar je sprememb na koži (ureznine, odrgnine, hrapavost, razpokanost,...) mažeš z Bepanten mazilom! To moraš imeti v domači lekarni, je vsestransko uporaben! Naši tamali se ful pozna, ko jo zvečer z njim namažem po suhih rdečih ličkih, ima zjutraj spet skoraj čisto kožo.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.11.2008 14:51:00   
Volga

A pa to s tem Bephantenom mažeš?

Ne, obraz mu mažem pa z Olicatonovo medeno kremo.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.11.2008 9:11:14   
aluš

Mišni

Objave: 3259
Status: odsoten IZVIRNO SPOROČILO: aluš

Mi sicer nimamo problemov okoli ust, ima pa rdeče, hrapave rokice-zg. del dlani. Ker lahko v vrtcu vzamejo samo eno pap. brisačko za roke obrisat. In naš si seveda ne zna samo z eno obrisat. In mu roke ostanje mokre, potem gredo pa ven. Pa se z vzg. ne da nič zment, je to že drugi otrok pri isti vzg. in isti problem . Pa potem tudi zvečer namažem, da mu čez noč "deluje".

No, mal sem zasmetila.

Ja, jaz mislim, da je to to. Ker nobeden obeh otrok ni imel teh problemov dokler sta bila v varstvu doma oz. pri moji mami. Pri prvem se je vleklo prvo in drugo zimo v vrtcu, ko je šel v šolo je zginilo. Pri tamalemu, je šel jeseni prvič v vrtec, pa zopet isto. Kaj naj si mislim. Najprej sem ga vprašala kako oz. s kolikimi brisačami si roke obriše (mam dober spomin). In povedal isto kot prvi otrok pred šestimi!!!! leti. *Samo eno lahko vzamemo.*

O vzgojiteljici pa ne bi izgubljala besed. Če ne bi bil to vrtec v domačem kraju, kjer gredo otroci iz vrtca tudi naprej skupaj v šolo, bi ga dala drugam. Ker sva itak na bojni še od prvega otroka. Bi lahko napisala cel roman iz tega, kako lahko z njo rešuješ zadeve.

< Sporočilo je popravil aluš -- 21.11.2008 9:12:13 >

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 22
21.11.2008 9:15:43   
Mišni
Bi lahko napisala cel roman iz tega, kako lahko z njo rešuješ zadeve.

Te štekam. Pri nas je bila sicer varuhinja, ampak vseeno - problem se je "reševal" tako, da mi je zabrusila, da se ona tudi v mojo službo ne vtika.

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 23
25.11.2008 13:48:47   
Mišni
No, da poročam:

sem kupila Bepathen mazilo in je bilo dobro v 2 - 3 dneh.

Super! Hvala.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.11.2008 13:58:15   
massylou
Ja, bepanthen.

Drugače (za drugič) pa so dobre tudi kake fine ognjičeve kreme ali pa neki Melkfett (mlečna mast) - tega ima moja teta, ampak ne vem, kje je to dobila.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odraščanje ob babici in dedku za vnuke zel...
Če so stari starši prisotni pri odraščanju vnukov, ti odrastejo v pametnejše in bolj ljubeče osebe, so pokazale študije.
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.