Volga -> RE: Vse rdeče okoli ust (20.11.2008 14:34:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: aluš Jaz tudi svetujem Bepanten. Pa če ne bo pustil namazat, jaz počakam da zaspi, cca da 1 uro spi, pa mu potem to v spanju naredim. Mi sicer nimamo problemov okoli ust, ima pa rdeče, hrapave rokice-zg. del dlani. Ker lahko v vrtcu vzamejo samo eno pap. brisačko za roke obrisat. In naš si seveda ne zna samo z eno obrisat. In mu roke ostanje mokre, potem gredo pa ven. Pa se z vzg. ne da nič zment, je to že drugi otrok pri isti vzg. in isti problem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] . Pa potem tudi zvečer namažem, da mu čez noč "deluje". No, mal sem zasmetila. Aluš, če je to res zaradi tega, ker se ne obriše dobro ... ma ne vem, to bi bila pa jaz fejst jezna. Samo ne vem, no, moj je tudi imel točno tam rdeče, hrapave rokice, ko je bil mali, če je bil dlje na mrazu. Takrat sem s šentjanževim oljem mazala, pa je bilo takoj dobro. Ja, to ima naš pa vsako leto, hrapave roke po hrbtišču. Pa mu jih zjutraj pred šolo namažem, pa je ali pa zvečer. No, Mišni, jaz mu pa lica vsako jutro namažem, preden gre v šolo, ker ima take drobne kapilare malo popokane, pa če mažem s kremo je veliko bolje.
|
|
|
|