Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vse, ki ste kupovale preko e-baya??? 2.3.2005 22:10:22
|
|
|
|
tinica
|
Pravkar sem naročila stolček za hranjenje in sem plačala poštnino 17 €.
|
|
|
|
Vse, ki ste kupovale preko e-baya??? 2.3.2005 22:22:37
|
|
|
|
Miša7
|
Hojla, ker tudi mi kupujemo stolček za hranjenje, me zanima kakšnega si kupila in za koliko, ker pri nas so nekateri pregrešno dragi, če računaš, da čez čas potrebuješ že drugega:zmeden: Mi smo kar dosti stvari naročili preko e-baya, voziček, pa lupinico, pa avtosedež... in je bilo kar veliko ceneje kot pri nas, za stolčke pa še nisem nič gledala. Povprečna poštnina je za stvari težke 10kg je nekje 20€, itd... Mirno noč vsem, Miša&Hana:angel:
|
|
|
|
Vse, ki ste kupovale preko e-baya??? 2.3.2005 22:53:39
|
|
|
|
tinica
|
Jaz sem kupila stolček od haucka novi model (medvedek pooh)in sem ga dobila na avkciji za 59€. Ta stol je podoben peg perego prima papa, tudi ko sem gledla ocene hauck-ovega stola in sem jih primerjala z stolom peg perego so bolj kot ne enake. Tale hauck-ov stol lahko, če ga takoj kupiš dobiš za 79.90E€ na ebay-o, v trgovini pa jih prodajajo za 110€. Npr. peg peregov stolček pa dobiš na ebay od 90€ naprej, če imaš srečo ga dobiš malo ceneje, pravkar se je eden prodal za 84€. Uspešen nakup, Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
izpovedovanje čustevdanuskaali vam partner pogosto pove da vas še vedno ljubi in ga privlačite?da (
60%)
ne sploh se ne spolni več (
15%)
samo poredko se še spolni (
25%)
Število vseh glasov: 413Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!