Vse, ki ste kupovale preko e-baya??? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

*maja -> Vse, ki ste kupovale preko e-baya??? (2.3.2005 22:05:15)

Čist tko informativno :ups: me zanima, koliko ste plačale poštnine oz. dostavo...;)

tinica -> Vse, ki ste kupovale preko e-baya??? (2.3.2005 22:10:22)

Pravkar sem naročila stolček za hranjenje in sem plačala poštnino 17 €.

Miša7 -> Vse, ki ste kupovale preko e-baya??? (2.3.2005 22:22:37)

Hojla, ker tudi mi kupujemo stolček za hranjenje, me zanima kakšnega si kupila in za koliko, ker pri nas so nekateri pregrešno dragi, če računaš, da čez čas potrebuješ že drugega:zmeden:

Mi smo kar dosti stvari naročili preko e-baya, voziček, pa lupinico, pa avtosedež... in je bilo kar veliko ceneje kot pri nas, za stolčke pa še nisem nič gledala.

Povprečna poštnina je za stvari težke 10kg je nekje 20€, itd...

Mirno noč vsem, Miša&Hana:angel:

tinica -> Vse, ki ste kupovale preko e-baya??? (2.3.2005 22:53:39)

Jaz sem kupila stolček od haucka novi model (medvedek pooh)in sem ga dobila na avkciji za 59€. Ta stol je podoben peg perego prima papa, tudi ko sem gledla ocene hauck-ovega stola in sem jih primerjala z stolom peg perego so bolj kot ne enake. Tale hauck-ov stol lahko, če ga takoj kupiš dobiš za 79.90E€ na ebay-o, v trgovini pa jih prodajajo za 110€. Npr. peg peregov stolček pa dobiš na ebay od 90€ naprej, če imaš srečo ga dobiš malo ceneje, pravkar se je eden prodal za 84€.

Uspešen nakup, Lp

Grascakinja -> Vse, ki ste kupovale preko e-baya??? (3.3.2005 8:17:54)

Midva sva dala za poštnino za voziček 20€, za lupinico, ki sva jo hkrati naročila pri istem prodajalcu pa še 10€, skupaj 30€.

Stran: [1]