NRMM
|
No pa da se vam še jaz pridružim na seznamu. Rok imam 22.12. (trenutno 34 teden in 2 dni), čeprav na tiho upamo vsi, da se bo rodilo dete 19.12., ko imam roj.dan, ampak četudi se prej ali bolj pozno bo vseeno najlepše darilo za rd do sedaj, koomaj čakamo . Vsi me že jezijo, da letos v Mb ognjemeta za Silvestrovo ne bo, ker ne bom prisotna , bomo mi imeli ognjemetek mali doma našo . Rodila bom v Mb, najbrž, čeprav je razdalja do Ptuja enaka, ampak v Mb VIP bolj deluje . Mož bo prisoten pri porodu,če se bo držalo datuma, pravi, da tega ne bi zamudil za nič na svetu. Upam, da ne bo z njim več dela v porodni kot z mano . V ponedeljek 7.11.začneva s šolo za starše. Kaj bomo imeli, še ne vemo ozr. bo ostalo do konca skrivnost, ampak je vseeno samo, da bo zdravo. S tem je bilo malo težav pri naši hiši, kajti mož si je neverjetno želel fantka in smo ga pripravili do tega, da so punčke bolj atijeve , da slučajno ne bi kakega nosa potegnil v porodni, če lulček ne bo zrastel . Imena že imamo tudi pripravljena in sicer za fantka Anej in punčko Maruša. Kar se tiče kg sem jih pridobila zelo malo, na zadnjem pregledu, ki je bil pred 14 dnevi 4+, bomo videli, kaj bo 14.11. Ker imam dobro podlago že od prej, sem ravno na 90kg. Otroček raste normalno, trebušček pa se veča zelo hitro (v enem tednu za 7 cm). Pripravljeno imamo že skoraj vse, še kozmetiko in mal drobnarij. Uživam že dopust, ker sem si vseh 20 dni pustila za konec s 24.11. pa pričnem s porodniško. Pred porodom ni več nekih velikih načrtov ozr.priprav za karkoli drugega, sprehajamo, nabiramo moči, nabiramo spanje dokler je še možno in veselo čakamo, da mine še ta mesec in pol. Uživajte, kar je vikenda še ostalo.