|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtec Tezno - Mb
28.8.2006 20:15:33   
tamala83
Mene pa samo zanima, koliko se plačuje "rezervacija". Mi smo dobili vrtec, in ker še jaz nimam službe, mi je brezveze jo noter vozit, če sem doma. Izpisala jo nebi rada, ker sredi leta težko prideš noter, zato bi mesto za tamalo "rezervirala". Se to kaj plača? Ali je to možno?

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vrtec Tezno - Mb
28.8.2006 23:09:49   
frutka_
Kako pa veš da boš kasneje dobila službo?
Če je vpisana jo pelji v vrtec ali pa prepusti mesto kakšni mamici, ki resnično potrebuje varstvo.
Mislim, da se ne plačuje rezervacije ampak  vseeno sporoči v vrtec pa ti bodo znali povedati kaj storiti.

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2006 7:54:34   
tamala83
Kako vem, da bom dobila službo? Ker jo bom iskala tak dolgo, da je ne nejdem! Sem imela dva ragovora, nekj prošenj še je odprtih, sprejmem pa vsako delo, tak vem, da enkrat bom službo dobila. In katera mamica bo takrat dala mesto meni, ko bom službo dobila? od takrat ko te obvestijo da imaš službo in dokler ne začneš delat traja največ 14 dni. Ki naj pol varsvo iščem?

Sem pač rada zazihrana, taka sem!

< Sporočilo je popravil tamala83 -- 29.8.2006 7:55:26 >

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2006 13:55:11   
Tejči
Mislim, da v mariborskih vrtcih ni možnosti rezervacije. Jo pač vozi v vrtec, magari samo za 3-4 ure, dokler boš brez službe. Odsotna pa je lahko z vrtca največ 14 dni skupaj, drugače jo moraš izpisat. Tako je v našem vrtcu, pozanimaj se kako je pri vas. Tam ti bodo znale največ povedat.

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.8.2006 23:07:59   
frutka_
Poglej nisem te hotela vznemiriti in se oproščam ampak če si se odločila da otroka vpišeš v vrtec z novim šolskim letom potem tako tudi stori. Ne oklevaj.     Ko boš dobila službo boš imela malo časa za uvajanje in za tamalo bo ziher večji šok, če jo naenkrat pelješ v vrtec, kot če jo uvajaš zdaj in si potem brez skrbi v službi.
Moje mnenje..Oprosti še enkrat, če sem zvenela nestrpna.
V svojem vrtcu se pozanimaj in vprašaj.

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?