Vrtec Tezno - Mb (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

tamala83 -> Vrtec Tezno - Mb (28.8.2006 20:15:33)

Mene pa samo zanima, koliko se plačuje "rezervacija". Mi smo dobili vrtec, in ker še jaz nimam službe, mi je brezveze jo noter vozit, če sem doma. Izpisala jo nebi rada, ker sredi leta težko prideš noter, zato bi mesto za tamalo "rezervirala". Se to kaj plača? Ali je to možno?

frutka_ -> RE: Vrtec Tezno - Mb (28.8.2006 23:09:49)

Kako pa veš da boš kasneje dobila službo?
Če je vpisana jo pelji v vrtec ali pa prepusti mesto kakšni mamici, ki resnično potrebuje varstvo.
Mislim, da se ne plačuje rezervacije ampak  vseeno sporoči v vrtec pa ti bodo znali povedati kaj storiti.

tamala83 -> RE: Vrtec Tezno - Mb (29.8.2006 7:54:34)

Kako vem, da bom dobila službo? Ker jo bom iskala tak dolgo, da je ne nejdem! Sem imela dva ragovora, nekj prošenj še je odprtih, sprejmem pa vsako delo, tak vem, da enkrat bom službo dobila. In katera mamica bo takrat dala mesto meni, ko bom službo dobila? od takrat ko te obvestijo da imaš službo in dokler ne začneš delat traja največ 14 dni. Ki naj pol varsvo iščem?

Sem pač rada zazihrana, taka sem!

Tejči -> RE: Vrtec Tezno - Mb (29.8.2006 13:55:11)

Mislim, da v mariborskih vrtcih ni možnosti rezervacije. Jo pač vozi v vrtec, magari samo za 3-4 ure, dokler boš brez službe. Odsotna pa je lahko z vrtca največ 14 dni skupaj, drugače jo moraš izpisat. Tako je v našem vrtcu, pozanimaj se kako je pri vas. Tam ti bodo znale največ povedat.

frutka_ -> RE: Vrtec Tezno - Mb (29.8.2006 23:07:59)

Poglej nisem te hotela vznemiriti in se oproščam ampak če si se odločila da otroka vpišeš v vrtec z novim šolskim letom potem tako tudi stori. Ne oklevaj.     Ko boš dobila službo boš imela malo časa za uvajanje in za tamalo bo ziher večji šok, če jo naenkrat pelješ v vrtec, kot če jo uvajaš zdaj in si potem brez skrbi v službi.
Moje mnenje..Oprosti še enkrat, če sem zvenela nestrpna.
V svojem vrtcu se pozanimaj in vprašaj.

Stran: [1]