|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtec Sapramiska Crnuce
13.8.2009 9:04:53   
mami_dveh
Živjo, sem nova tukaj. Dobili smo novo ponudbo za Vrtec Črnuče enota Sapramiška. Ko sem iskala po internetu o tem vrtcu, sem našla mislim da 2 ali 3 slabe komentarje. Največ od vzgojiteljice, ki so jo od tam odpustili, pa tudi dve mamici nista bili zadovoljni. So pa bili ti komentarji izpred 2 let. A ima katera otroke tam? A ste zadovoljne? Sem v dvomim, komu naj verjamem. Hvala za pomoč!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vrtec Sapramiska Crnuce
13.8.2009 11:23:56   
urška76
Sicer otroka nimam v tem vrtcu ampak vseeno. Ne išči slabih komentarjev po netu, o vrtcu si ustvari svoje mnenje. Jaz osebno sem zelo zelo zadovoljna z vsemi vgojiteljicami s katerimi sem imela do sedaj opravka. Otroka z velikim veseljem hodita v vrtec (se pravi, da se imata tam fino). In priznam, občasno vidim kaj kar mi ni najbolj povšeči in bi sama naredila drugače. Samo doma imam dva falotka za rihtat, tam pa jih ima pri mlajši 14 pri starejšem pa 24. In nimam pojma kako bi se sama znašl v tej situaciji. Vsekakor pa nisem zasledila stvari, ki bi otroku škodila. Ker v tem primeru pa vsekakor nebi bila strpna mama, ampak bi naredila hudiča in pol za zaščito svojega otroka. Pa še to je, ljudje smo si razlilčni in čisto lahko se zgodi, da bo vzgojiteljica o kateri slišiš največ graje tebi super. Ali pa obratno seveda.
Glede a to, da je to nova ponudba imaš otroka verjetno že v vrtcu. V tem primeru ti svetujem, da se dogovorita za obisk. Da greš en dopoldne z otokom k tej vzgojiteljici, ki bo pazila tvojega otroka in jo opazuješ pri delu. Če je slaba se bo hitro videlo. Se lahko še tako trudi, jo bo izdalo vedenje otrok okoli nje.

(odgovor članu mami_dveh)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.8.2009 12:31:29   
mami_dveh
Hvala za tvoj odgovor. Priznam, da si me kr potolažila. Tako kot si rekla, če bi kaj mojemu otroku škodilo, bi tudi jaz postala prava levinja in bi zaropotala.
Sicer ni tako enostavno, ker smo še skoraj dva meseca v tujini, tako da ne morem na obisk. Tako moji otroci še niso v vrtcu, sta pa oba vpisana od septembra naprej.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.8.2009 8:16:04   
urška76
Potem je pa res mal težko obisk uredit. user posted image
Vsekakor boš otroka najprej malo uvajala. Pa če boš šla v vrtec s pozitivnim odnosom ti, bo tud za otroka lažje. In vzgojiteljice (vsaj po večini9 niso kak bav bav in tud njim ni do tega, da bi bili otroc tečni in jokavi. Tako, da se vsaka potrud, da se otrok počuti dobro. Vsaj moje izkušnje so take. Paje ta večji ob isti vzgojiteljici dal v treh letih dve pomočnici in enega pomočnika čez, pa z nobenim nismo meli nobenega problema.
Pa še na to misli, da so otroci veliko bolj prilagodljivikot smo mame, ki nam je za vsako stvar hudo. user posted image

(odgovor članu mami_dveh)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?