Vrtec Sapramiska Crnuce (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

mami_dveh -> Vrtec Sapramiska Crnuce (13.8.2009 9:04:53)

Živjo, sem nova tukaj. Dobili smo novo ponudbo za Vrtec Črnuče enota Sapramiška. Ko sem iskala po internetu o tem vrtcu, sem našla mislim da 2 ali 3 slabe komentarje. Največ od vzgojiteljice, ki so jo od tam odpustili, pa tudi dve mamici nista bili zadovoljni. So pa bili ti komentarji izpred 2 let. A ima katera otroke tam? A ste zadovoljne? Sem v dvomim, komu naj verjamem. Hvala za pomoč!

urška76 -> RE: Vrtec Sapramiska Crnuce (13.8.2009 11:23:56)

Sicer otroka nimam v tem vrtcu ampak vseeno. Ne išči slabih komentarjev po netu, o vrtcu si ustvari svoje mnenje. Jaz osebno sem zelo zelo zadovoljna z vsemi vgojiteljicami s katerimi sem imela do sedaj opravka. Otroka z velikim veseljem hodita v vrtec (se pravi, da se imata tam fino). In priznam, občasno vidim kaj kar mi ni najbolj povšeči in bi sama naredila drugače. Samo doma imam dva falotka za rihtat, tam pa jih ima pri mlajši 14 pri starejšem pa 24. In nimam pojma kako bi se sama znašl v tej situaciji. Vsekakor pa nisem zasledila stvari, ki bi otroku škodila. Ker v tem primeru pa vsekakor nebi bila strpna mama, ampak bi naredila hudiča in pol za zaščito svojega otroka. Pa še to je, ljudje smo si razlilčni in čisto lahko se zgodi, da bo vzgojiteljica o kateri slišiš največ graje tebi super. Ali pa obratno seveda.
Glede a to, da je to nova ponudba imaš otroka verjetno že v vrtcu. V tem primeru ti svetujem, da se dogovorita za obisk. Da greš en dopoldne z otokom k tej vzgojiteljici, ki bo pazila tvojega otroka in jo opazuješ pri delu. Če je slaba se bo hitro videlo. Se lahko še tako trudi, jo bo izdalo vedenje otrok okoli nje.

mami_dveh -> RE: Vrtec Sapramiska Crnuce (13.8.2009 12:31:29)

Hvala za tvoj odgovor. Priznam, da si me kr potolažila. Tako kot si rekla, če bi kaj mojemu otroku škodilo, bi tudi jaz postala prava levinja in bi zaropotala.
Sicer ni tako enostavno, ker smo še skoraj dva meseca v tujini, tako da ne morem na obisk. Tako moji otroci še niso v vrtcu, sta pa oba vpisana od septembra naprej.

urška76 -> RE: Vrtec Sapramiska Crnuce (14.8.2009 8:16:04)

Potem je pa res mal težko obisk uredit. [sm=smiley1.gif]
Vsekakor boš otroka najprej malo uvajala. Pa če boš šla v vrtec s pozitivnim odnosom ti, bo tud za otroka lažje. In vzgojiteljice (vsaj po večini9 niso kak bav bav in tud njim ni do tega, da bi bili otroc tečni in jokavi. Tako, da se vsaka potrud, da se otrok počuti dobro. Vsaj moje izkušnje so take. Paje ta večji ob isti vzgojiteljici dal v treh letih dve pomočnici in enega pomočnika čez, pa z nobenim nismo meli nobenega problema.
Pa še na to misli, da so otroci veliko bolj prilagodljivikot smo mame, ki nam je za vsako stvar hudo. [sm=smiley1.gif]

Stran: [1]