Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vrtec Škatek Svit Vodice 20.8.2009 17:56:44
|
|
|
|
moci
|
jaz.
|
|
|
|
RE: Vrtec Škatek Svit Vodice 20.8.2009 18:54:14
|
|
|
|
Julija08
|
Aha, super. In kako ste kaj zadovoljni? Mi smo dobili obvestilo, da bo imel vzgojiteljico Metko in Moniko. Ker drugače mi vrtec izgleda ful lep in tko...ampak mal me panika grabi zdajle kako bo to vse skupaj izgledalo.
|
|
|
|
RE: Vrtec Škatek Svit Vodice 20.8.2009 21:38:38
|
|
|
|
moci
|
kaj pa naj bi bilo narobe? jaz sem zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Vrtec Škatek Svit Vodice 21.8.2009 10:51:31
|
|
|
|
tilči
|
tudi jaz sem zadovoljna z vrtcem.Notri imam 4.letnika, septembra gre pa še mlajši Kaj pa naj bi bilo narobe?
|
|
|
|
RE: Vrtec Škatek Svit Vodice 21.8.2009 14:47:44
|
|
|
|
Julija08
|
Mah, od kolegice tamal je bil skoz bolan, pa mi je rekla, da nekaj starši govorijo, da je tam ena vzgojiteljica, ki če jih je preveč v vrtcu kar malo okna odpre, da naredi prepih in jih je drug dan že pol manj. Zdaj pa ne vem a je to samo "rekla kazala", ker se mi zdi to skoraj neverjetno. Ne poznam pa nobenega drugega, ki bi še hodil tja, da bi malo vprašala.
|
|
|
|
RE: Vrtec Škatek Svit Vodice 21.8.2009 20:18:24
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Julija08 Mah, od kolegice tamal je bil skoz bolan, pa mi je rekla, da nekaj starši govorijo, da je tam ena vzgojiteljica, ki če jih je preveč v vrtcu kar malo okna odpre, da naredi prepih in jih je drug dan že pol manj. Zdaj pa ne vem a je to samo "rekla kazala", ker se mi zdi to skoraj neverjetno. Ne poznam pa nobenega drugega, ki bi še hodil tja, da bi malo vprašala. Od prepiha ne zboliš...zboliš od virusa. Tako da povej svoji vrli prijateljici naj ne trosi okoli neumnosti! Ti pa mirne duše v vrtcu vprašaj kakšne imajo navade glede zračenja.
|
|
|
|
RE: Vrtec Škatek Svit Vodice 23.8.2009 9:00:12
|
|
|
|
moci
|
eh, ja. meni se zdijo bolj starši problematični. ne vem, no. jaz sem z vzgojiteljico zelo zadovoljna, vem pa, da niso vse tako super. tako, da sem zelo vesela, da gre z njimi naprej. meni gre bolj na živce hrana, to pa res. ker tamali iz ust noro smrdi po ocvrti čebuli ampak to je malenkost drugače je pa vrtec super, nov, urejen
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?