|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtec Škatek Svit Vodice
20.8.2009 14:19:30   
Julija08
Mene pa zanima, če ima katera na tem forumu otroka v vrtcu v Vodicah, ker sem slišala že nekaj negativnih stvari, pa me zanima kake ima izkušnje, ker gre sin septembra v ta vrtec.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vrtec Škatek Svit Vodice
20.8.2009 17:56:44   
moci
jaz. 

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2009 18:54:14   
Julija08
Aha, super.
In kako ste kaj zadovoljni? Mi smo dobili obvestilo, da bo imel vzgojiteljico Metko in Moniko.
Ker drugače mi vrtec izgleda ful lep in tko...ampak mal me panika grabi zdajle kako bo to vse skupaj izgledalo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2009 21:38:38   
moci
kaj pa naj bi bilo narobe? jaz sem zadovoljna.

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.8.2009 10:51:31   
tilči
tudi jaz sem zadovoljna z vrtcem.Notri imam 4.letnika, septembra gre pa še mlajši

Kaj pa naj bi bilo narobe?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.8.2009 14:47:44   
Julija08
Mah, od kolegice tamal je bil skoz bolan, pa mi je rekla, da nekaj starši govorijo, da je tam ena vzgojiteljica, ki če jih je preveč v vrtcu kar malo okna odpre, da naredi prepih in jih je drug dan že pol manj. Zdaj pa ne vem a je to samo "rekla kazala", ker se mi zdi to skoraj neverjetno.
Ne poznam pa nobenega drugega, ki bi še hodil tja, da bi malo vprašala.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.8.2009 20:18:24   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: Julija08

Mah, od kolegice tamal je bil skoz bolan, pa mi je rekla, da nekaj starši govorijo, da je tam ena vzgojiteljica, ki če jih je preveč v vrtcu kar malo okna odpre, da naredi prepih in jih je drug dan že pol manj. Zdaj pa ne vem a je to samo "rekla kazala", ker se mi zdi to skoraj neverjetno.
Ne poznam pa nobenega drugega, ki bi še hodil tja, da bi malo vprašala.

Od prepiha ne zboliš...zboliš od virusa. Tako da povej svoji vrli prijateljici naj ne trosi okoli neumnosti! Ti pa mirne duše v vrtcu vprašaj kakšne imajo navade glede zračenja.

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.8.2009 9:00:12   
moci
eh, ja. meni se zdijo bolj starši problematični. ne vem, no.
jaz sem z vzgojiteljico zelo zadovoljna, vem pa, da niso vse tako super. tako, da sem zelo vesela, da gre z njimi naprej.
meni gre bolj na živce hrana, to pa res. ker tamali iz ust noro smrdi po ocvrti čebuli user posted image ampak to je malenkostuser posted image
drugače je pa vrtec super, nov, urejen

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.8.2009 14:50:15   
ajaja
Ne vem kaj sicer pričakujete, vendar sem jaz z vrtec zelo zadovoljna, nobenih problemov, otrok ni bil nič bolan--sicer je to odvisno od posameznika--tudi s prehrano sem zadovoljna. Otroci imajo kar naprej neke dejavnosti oz. delavnice in ko se pogovarjam z starši otrok v Lj. nikjer niti slučajno nimajo vsega tega. Tako da mislim je problem v starših, ki ne vejo kaj bi sploh radi.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?