Vrtec Škatek Svit Vodice (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

Julija08 -> Vrtec Škatek Svit Vodice (20.8.2009 14:19:30)

Mene pa zanima, če ima katera na tem forumu otroka v vrtcu v Vodicah, ker sem slišala že nekaj negativnih stvari, pa me zanima kake ima izkušnje, ker gre sin septembra v ta vrtec.

moci -> RE: Vrtec Škatek Svit Vodice (20.8.2009 17:56:44)

jaz. 

Julija08 -> RE: Vrtec Škatek Svit Vodice (20.8.2009 18:54:14)

Aha, super.
In kako ste kaj zadovoljni? Mi smo dobili obvestilo, da bo imel vzgojiteljico Metko in Moniko.
Ker drugače mi vrtec izgleda ful lep in tko...ampak mal me panika grabi zdajle kako bo to vse skupaj izgledalo.

moci -> RE: Vrtec Škatek Svit Vodice (20.8.2009 21:38:38)

kaj pa naj bi bilo narobe? jaz sem zadovoljna.

tilči -> RE: Vrtec Škatek Svit Vodice (21.8.2009 10:51:31)

tudi jaz sem zadovoljna z vrtcem.Notri imam 4.letnika, septembra gre pa še mlajši

Kaj pa naj bi bilo narobe?

Julija08 -> RE: Vrtec Škatek Svit Vodice (21.8.2009 14:47:44)

Mah, od kolegice tamal je bil skoz bolan, pa mi je rekla, da nekaj starši govorijo, da je tam ena vzgojiteljica, ki če jih je preveč v vrtcu kar malo okna odpre, da naredi prepih in jih je drug dan že pol manj. Zdaj pa ne vem a je to samo "rekla kazala", ker se mi zdi to skoraj neverjetno.
Ne poznam pa nobenega drugega, ki bi še hodil tja, da bi malo vprašala.

frutka_ -> RE: Vrtec Škatek Svit Vodice (21.8.2009 20:18:24)

IZVIRNO SPOROČILO: Julija08

Mah, od kolegice tamal je bil skoz bolan, pa mi je rekla, da nekaj starši govorijo, da je tam ena vzgojiteljica, ki če jih je preveč v vrtcu kar malo okna odpre, da naredi prepih in jih je drug dan že pol manj. Zdaj pa ne vem a je to samo "rekla kazala", ker se mi zdi to skoraj neverjetno.
Ne poznam pa nobenega drugega, ki bi še hodil tja, da bi malo vprašala.

Od prepiha ne zboliš...zboliš od virusa. Tako da povej svoji vrli prijateljici naj ne trosi okoli neumnosti! Ti pa mirne duše v vrtcu vprašaj kakšne imajo navade glede zračenja.

moci -> RE: Vrtec Škatek Svit Vodice (23.8.2009 9:00:12)

eh, ja. meni se zdijo bolj starši problematični. ne vem, no.
jaz sem z vzgojiteljico zelo zadovoljna, vem pa, da niso vse tako super. tako, da sem zelo vesela, da gre z njimi naprej.
meni gre bolj na živce hrana, to pa res. ker tamali iz ust noro smrdi po ocvrti čebuli [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image] ampak to je malenkost[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
drugače je pa vrtec super, nov, urejen

ajaja -> RE: Vrtec Škatek Svit Vodice (31.8.2009 14:50:15)

Ne vem kaj sicer pričakujete, vendar sem jaz z vrtec zelo zadovoljna, nobenih problemov, otrok ni bil nič bolan--sicer je to odvisno od posameznika--tudi s prehrano sem zadovoljna. Otroci imajo kar naprej neke dejavnosti oz. delavnice in ko se pogovarjam z starši otrok v Lj. nikjer niti slučajno nimajo vsega tega. Tako da mislim je problem v starših, ki ne vejo kaj bi sploh radi.

Stran: [1]