|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vročina od izraščanja zobkov-je možno?
6.10.2006 20:21:13   
riki
Pozdravljene.
Vesela bom vsakega odgovora. Zadeva je namreč sledeča. Moj Tristan je star 14 mesecev in ima danes spet vročino 38. stopinj. Isto je bilo prejšnji teden, nasledni dan pa sta mu spodaj pokukali ven obe dvojkici. Kaj je možno da je tako visoka vročina od izraščanja zobkov? Ko sem mu hotela pogledati mi sploh ne pusti niti približati se okoli področja ust. Aja, pa še desno stran lička ima rdečo, levo pa ne. Prosim, povejte mi, ali je lahko od zobkov, ali pa je kaj drugega? Kako pa je bilo pri vas? Ima mogoče katera podobne izkušnje? Sedaj spi, svečke mu pa zaenkrat nisem dala!

Najlepša hvala že vnaprej. Riki in Tristan

T. R. I. S. T. A. N.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vročina od izraščanja zobkov-je možno?
6.10.2006 21:17:17   
Katrin
Pri izraščanju zobkov je vse možno - tudi visoka vročina.

Čim manj težav vam želim user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu riki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.10.2006 21:21:25   
Noel
Pri nas je izraščanje vsakega zobka spremljala vročina, ki je bila 14 dni ali en teden prej kot je zobek pokukal ven.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.10.2006 23:00:42   
Janeja
Jan je imel pred vsakom zobkom vročino tudi nad 39. Pri prvih zobkih me je bilo res strah, potem pa smo se navadli in smo ob vsaki visoki vročini (brez drugih znakov bolezni seveda) veselo gledali kateri nov zobek bo dobil. user posted image

(odgovor članu Noel)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.10.2006 2:11:47   
sasa
nam je zobozdravnik na prvem pregledu sicer malo drugace razresil to dilemo kokosi in jajca. rekel je namrec, da so zobki stranska posledica vrocine.

meni se sicer zdi, da je mozno tudi obratno in je organizem najbrz izmucen zaradi zobkov  in posledicno nagnjen k obolevanju. bi pa bila previdna in ne bi zobkov imela za edini mozni razlog.

sa

(odgovor članu riki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.