Vročina od izraščanja zobkov-je možno? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

riki -> Vročina od izraščanja zobkov-je možno? (6.10.2006 20:21:13)

Pozdravljene.
Vesela bom vsakega odgovora. Zadeva je namreč sledeča. Moj Tristan je star 14 mesecev in ima danes spet vročino 38. stopinj. Isto je bilo prejšnji teden, nasledni dan pa sta mu spodaj pokukali ven obe dvojkici. Kaj je možno da je tako visoka vročina od izraščanja zobkov? Ko sem mu hotela pogledati mi sploh ne pusti niti približati se okoli področja ust. Aja, pa še desno stran lička ima rdečo, levo pa ne. Prosim, povejte mi, ali je lahko od zobkov, ali pa je kaj drugega? Kako pa je bilo pri vas? Ima mogoče katera podobne izkušnje? Sedaj spi, svečke mu pa zaenkrat nisem dala!

Najlepša hvala že vnaprej. Riki in Tristan

Katrin -> RE: Vročina od izraščanja zobkov-je možno? (6.10.2006 21:17:17)

Pri izraščanju zobkov je vse možno - tudi visoka vročina.

Čim manj težav vam želim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Noel -> RE: Vročina od izraščanja zobkov-je možno? (6.10.2006 21:21:25)

Pri nas je izraščanje vsakega zobka spremljala vročina, ki je bila 14 dni ali en teden prej kot je zobek pokukal ven.

Janeja -> RE: Vročina od izraščanja zobkov-je možno? (6.10.2006 23:00:42)

Jan je imel pred vsakom zobkom vročino tudi nad 39. Pri prvih zobkih me je bilo res strah, potem pa smo se navadli in smo ob vsaki visoki vročini (brez drugih znakov bolezni seveda) veselo gledali kateri nov zobek bo dobil. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

sasa -> RE: Vročina od izraščanja zobkov-je možno? (7.10.2006 2:11:47)

nam je zobozdravnik na prvem pregledu sicer malo drugace razresil to dilemo kokosi in jajca. rekel je namrec, da so zobki stranska posledica vrocine.

meni se sicer zdi, da je mozno tudi obratno in je organizem najbrz izmucen zaradi zobkov  in posledicno nagnjen k obolevanju. bi pa bila previdna in ne bi zobkov imela za edini mozni razlog.

sa

Stran: [1]