Taula
|
Veliko ljudi ima še manjše dohodke,samo tisti, ki so pridni zagrabijo za vsako delo.Če ste nezaposleni in brez prihodkov se odločite imeti otroke.Lepo vas prosim,kaj pa mislite? A je potem socialna dolžna dajati denar za položnice,pa ozimnico pa ne vem kaj vse še.Mislim nekateri pa res znajo izkoristiti državo. Doma sedeti in jamrati kako je hudo,pa nič narediti za to. Bila sem res v hudi situaciji,pa sem zagrabila za vsako delo,tudi tisto,ki je za nekatere izpod časti,da sem preživela.Tudi lačna sem že bila,pa mi na kraj pameti ni padlo,da bi me morali drugi preživljati.Kdo mi je bil kriv,da sem imela otroke in moža,ki se ni brigal za nič.Država sigurno ne. Naj se pomaga ljudem,ki imajo majhne dohodke in ki so pridni,pa vseeno težko preživijo,ne pa tistim,ki samo iščejo,kako bi državo nategnili.Zgodi se,da ostaneš brez službe ko imaš majhne otroke,zato nimam nič proti,da se takim pomaga.Imaš primere,ko glumijo,da so samohranilke,potem pa dobijo denar in ga z partnerjem katerega so prej na socialni fajn šinfale zapravljajo.Za vse mogoče stvari.Grdo res. Čas bi že bil,da se v tej državi naredi red in da se pomaga res tistim,ki to zaslužijo,samo takšni ponavadi ne jamrajo,ampak se trudijo nekaj narediti za to.