Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vrniti moram otroški dodatek :( 7.3.2007 23:14:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna anonimni: boš preživela. Sem hčerka mame samohranilke, ki je dve hčerki spravla do diplome. Mož jo je zapustu, ko je zbolela za rakom. Zarad bolezni je pustila službo, s preživnino pa komaj shajala. Je bla borka in je delala vse mogoče, da sva s sestro imeli dostojno življenje. Ni lahko, bo pa šlo. sam s te krize morate ven prit. Kar se pa tiče države, pa sploh ne bom komentirala. Moja svakinja je uradno mama samohranilka. Pa ja! Na žalost je pr nas najlažje stanovanje si pr starših uredit in živet na koruzi. Uradno pa si skor brez sredstev. Mi je šlo za kozlat, ko je prejela dobrodelno pomoč (kot mati samohranilka). Saj tolk bi bla, da bi nesla nazaj, k obstajajo družine k res potrebujejo pomoč. Ona pa ma novo urejeno stanovanje, s fantom mata vsak svoj avto, pa da o dragih cotah sploh ne izgubljam besed... Ne mislit, da sem ji fouš, sam odkar je sprejela tisto dobrodelno pomoč, mi gre kar na kozlanje, vedno, ko pomislim na to... Drugače sem tudi jst trenutno brezposelna, spadam v kategorijo težko zaposljivih ljudi (izbrala sem napačen poklic). Pomoči pa ne dobivam nobene, ker me lahko mož preživlja. Službo iščem, do razgovora pridem, pol pa gre vedno kej narobe (prevelika razdalja do kraja dela, majhen otrok...) Tudi meni je včasih ob vseh kreditih hudo, pa še kar nisem izgubila upanja.
|
|
|
|
RE: Vrniti moram otroški dodatek :( 16.3.2007 17:00:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: VERONICA Meni pa se ne zdi pošteno da gledajo na dohodke iz leta 2005 in ignorirajo še kako pomembne spremembe! Če pa bi dobila službo moraš v 8 dneh sporočiti! Grozni so in včasih se mi zdi da vse predpise interpretirajo tako da je njim čim manj treba izplačat... Tole pa ne bo čist držalo. Če prineseš z Zavoda potrdilo, da si brezposeln in da ne prejemaš nadomestila, ti izdajo povsem novo odločbo za otroški dodatek in se ne upoštevajo nobeni dohodki iz **** leta. Tole bo pa čisto držalo v tej Sloveniji, ker sem spet dobila novo odločbo in spet dohodke **** leta, to se pravi leto 2005 in še eno leto prikrajšana pri otroških. Jas pa sem že skoraj 2 leti nezaposlena. Iz zavoda še bom dobila 3 mesece 296 E, otroške pa še kar po plači s tem, pa tri mesece NIČ. Ni mi pa jasno kako lahko sedaj v manj kot enem mesecu pridobijo podatke iz DURS-a za leto 2005, čeprav sem jas v vlogi navedla podatke iz leta 2006, lani ko sem pa pozabla napisat regres je pa trajalo eno leto in pač lepo ostaneš brez otroških, ker je revizija enkrat na leto. vsak dela po svoje.
|
|
|
|
RE: Vrniti moram otroški dodatek :( 16.3.2007 17:06:18
|
|
|
|
Anonimen
|
In Anonimna,kako boš preživela?Ali ti lahko kdo pomaga? Kaj pa mož pravi na to,če ga seveda imaš? Že zadnjič sem brala tvoj post in sem ti ta vprašanja postavila,pa sem dobila občutek,da nočeš o tem govoriti.Če bi ti nekdo želel pomagati,bi morala več povedati,saj se lahko najde rešitev.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?