|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vraže o spolu
10.3.2008 17:01:40   
kekec in mojca
Ne vem, kaj bomo imeli, fantka ali punčko. Ampak meni so te vraže o spolih ful simpatične. Saj ne, da bi v njih verjela... Samo mi je pa res ful zanimivo.

DAjte jih nekaj naštet... da boma z atijem malo napovedovala. user posted image

Za eno vem: če nekomu pokažeš dlani, je od spola otroka odvisno, kako jih obrneš: če jih obrneš navzgor, je baje punčka, če pa navzdol, pa fantek.

Prej sem na enem postu prebrala, da če imaš linea negro, bi naj nosil fantka, če pa ne, pa punčko.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vraže o spolu
10.3.2008 17:31:34   
Naja30
Jaz sem imela linea negro (jo še imam,no), pa imamo punčko. Tako da ta teorija je padla user posted image

Sem pa slišala, da če imaš trebušček v obliki lubenice, bo user posted image , če pa v obliki žoge, pa user posted image .
In če raje ješ sladko, bo user posted image , če pa kislo pa user posted image .

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2008 18:25:21   
bastian111
Naja 3 vse kar si napisala naj bi držalo glih obratno! In res meni so zdaj že tije različni in iz različnih krajev v Sloveniji napovedaliuser posted image .Tudi Dvd 4d imam pa se lepo vidi lulek.Moj izgled pa je takšen; trebuh imam v obliki lubenice,jem sladko in kislo odvisno kaj mi paše ne izstopa pa nič posebnega.! Tako ,da ne vem veš kaj naj vrjamemo. Lahko pa poskusite takole;vzamete dva  pojštra in pod enega date nož pod drugega pa škarje.Nosečnica ne sme videti.Če se vsede na pojšter pod katerimm je nož je user posted image ,če pa na pojšter pod katerim so škarje pa naj bi bilauser posted image .Lp

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
10.3.2008 18:25:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
10.3.2008 18:27:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2008 19:24:11   
Felicita
no, jaz sem nekaj teh vraž že objavila v eni drugi temi, pa jih ponavljam

- Pozicija otroka: če ženska nosi otroka visoko in ima okrogel trebuh bo punčka; če je trebuh bolj ovalast in ženska otroka nosi bolj 'ob strani' oz. 'nazaj' potem bo fantek. (ironično: slišala sem tudi obratno varianto).
- Aktivnost otroka: punčke naj bi bolj brcale kot fantje.
- Pozicija rok: če ima otrok na ultrazvoku roke 'dvignjene' je punčka; če ima spuščene je fantek
- Brce: če dojenček brca na desno stran trebuha je fantek; če na levo, je punčka.
- Črta: če ženska dobi 'črto' čez sredino trebuha je fantek, sicer punčka.
- Srčni utrip: če je utrip 130 ali več je punčka, če je pod 130 je fantek.
- Sladko/kislo: če ženski paše sladko bo fantek; če kislo bo punčka.
- Pikantno: če mami paše pikantna hrana, bo otrok fantek.
- Mleko/meso: če mamici pašejo mlečni izdelki bo punčka; če ji paše meso bo fantek
- Zgaga: mamice, ki med nosečnostjo trpijo za prebavnimi problemi (zgaga, zapeka,...) nosijo fantka.
- 'Mamine maze': če sestre nerojenega otroka postanejo crkljive oz. zelo navezane na mamo, potem mama nosi fantka.
- Oči: če ima ženska pogosto utrujene/rdeče oči, nosi punčko.
- Nos: če mamici pogosto teče kri iz nosu, bo otroček punčka.
- Kosmate noge: če se mora mamica med nosečnostjo pogosteje briti, bo punčka.
- Zapestje: če igla/žebelj obešen na nitko in bingljajoč nad zapestjem nosečnice niha naprej in nazaj je fantek; če kroži je punčka. (preizkus naj bi se izvajal tudi nad trebuhom).
- Poročni prstan: če na vrvici privezan prstan bingljajoč nad trebuhom kroži v nasprotni smeri urinega kazalca je fantek; če v smeri urinega kazalca je punčka. (če niha naprej in nazaj sta pa dvojčka).

Opozorilo: to so stare vraže, bolj ko ne brez znanstvene podlage, ki imajo ponavadi 50% učinkovitost (če ni fantek je pa pač punčka ;) )

Glede zanositve sem pa slišala tole, ki se mi zdi vsaj približno smiselna:
če želiš fantka, morš user posted image med ovulacijo, ker so Y spermiji hitrejši, ampak manj vzdržljivi; če želiš punčko, je treba user posted image par dni pred pričakovano ovulacijo, ker so X sprermiji počasnejši, ampak vzdržljivejši (torej da do ovulacije 'preživijo' samo še X-i).

< Sporočilo je popravil Felicita -- 10.3.2008 19:26:33 >

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2008 19:26:26   
pepa6
Sem slišala da če ti meso diši in ga imaš v nosečnosti še posebaj rad imaš fantka, če ti meso smrdi pa punčko. No jaz imam punčko pa pri meni ta teorija drži.

Aja pa še kolegice so mi nekaj coprale. Nekdo drug-ne smeta bit starša gre v spalnico in da pod eno blazino nož pod drugo škarje in pokliče nosečnico, ona pa mora izbrat eno blazino, če je pod blazino nož je fantek, če so škarje pa punčka. To ni pr men prav kazalo.

Neposredna povezava do sporočila: 7
10.3.2008 20:17:40   
bastian111
Ti nisi prav izbrala!!!

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.3.2008 20:31:19   
kekec in mojca
user posted image user posted image user posted image Ej, ful dobre so mi te vraže. Moram si jih shranit, da bom potem jaz nosečnice gnjavla z njimi! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
10.3.2008 20:36:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicita)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
10.3.2008 20:36:58   
gaya24
Hm... pri meni je padla teorija nož, škarje. Dobimo user posted image , vsedla sem se pa na škarje. Sicer pa...če ne prej, zveš čez 9 mescevuser posted image user posted image To je najbolj zanesljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 11
10.3.2008 21:00:29   
Naja30
Hja ne vem, očitno vsak malo priredi te vraže - po svoje, da pol kao držijo user posted image  
Pri meni je že prvič varianta nož/škarje pogorela na celi črti. 3x je kazalo fantka, imamo pa punčko.

Ja, mal se za nasmejat je pa fajn.user posted image

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.3.2008 21:35:08   
Anonimen
JOj, meni so pa šle te vraže med nosečnostjo grozno na živce, ker mi je babica po obliki trebuha neprestano dopovedovala, da bomo imeli fantka in si ni pustila dopovedat, da se na UZ zelo lepo vidi punčka user posted image . fantek, fantek, fantek user posted image .

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
11.3.2008 11:13:51   
asra
Jaz jih tudi vem par...
Če postaneš zelo mozoljast bo punčka.
Če se speremeniš v obraz bo punčka.
Če imaš trebuh v obliki solzice bo punčka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.3.2008 12:01:48   
mojcapr
Če imaš povečano željo po user posted image bo zagotovo user posted image . Pri meni je držalo, pa še moj je bil presrečen.

(odgovor članu asra)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.3.2008 12:02:51   
Inigo
da ti povem kako je z vražami pri nas...

imela sem ogromno mozoljev, pred nosečnostjo pa v celi puberteti mogoče 4.
imela sm neznatne slabosti, kar baje nakazuje punco.
trebuh v obliki solzice - punca.
moja teta, ki ima vedno prav, je rekla da bo punca.

in glej ti vragca... mi imamo FANTA! user posted image

(odgovor članu asra)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.3.2008 12:03:23   
Špacka
IZVIRNO SPOROČILO: mojcapr

Če imaš povečano željo po user posted image bo zagotovo user posted image . Pri meni je držalo, pa še moj je bil presrečen.

Prva vraže, ki ni resnična user posted image user posted image user posted image  vsaj pri meni ni držalouser posted image user posted image

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.3.2008 14:04:21   
kekec in mojca
Joj, sem se še zdaj nekaj spomnilauser posted image user posted image user posted image ... če ima nosečnica "mehko" rit, potem je punčka. Če je pa rit trda, pol bo pa fantek. user posted image Neka moja znanka zna po tem, da te uščipne v rit, ugotoviti, kaj nosiš. Baje se do zdaj še ni zmotla. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.3.2008 14:10:05   
Maxica
Jaz sem edino tisto slišala, da če si ves spremenjen in mozoljast v obraz, da bo punčka, ker ti kao vso "lepoto" pobere.user posted image
Prvič sem bila vsa mozoljasta, pa sem rodila fantka, res pa, da ima bolj tak nežen, punčkast obrazek. user posted image
Drugič sem imela res krasno kožo po obrazu, aha, so rekli, bo pa punčka, ker si čisto drugačna kot prvič. Pa je bil spet fantek.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 19
11.3.2008 14:12:30   
l.daisy
prav zanimive so vse te vraže...
ampak... za dvojčka pa vse te teorije padejo, sicer se ne bi mogla roditi user posted image in user posted image ... user posted image user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.3.2008 15:48:32   
Virtualna
Nosecnici polozis koscek kruha na glavo - malo vecjo drobtino ( da naujo struce kruha kksne polozile user posted image ), a ona pri tem dejanju ne sme vedeti, da ste ji kar koli dali na glavo...
ce se user posted image  prime kamorkoli za glavo-nos, usta, useca, lica... bo fantek, ce se prime od glave dol, bo puncka user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
11.3.2008 18:43:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Virtualna)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
11.3.2008 18:53:24   
Taula
Aktivnost otroka: punčke naj bi bolj brcale kot fantje. MOJA JE LENA OČITNO. user posted image

Sladko/kislo: če ženski paše sladko bo fantek; če kislo bo punčka. NE. NORA SEM NA CUKER, PA BOMO IMELI PUPO.

Nos: če mamici pogosto teče kri iz nosu, bo otroček punčka. ZAENKRAT NIČ
Kosmate noge: če se mora mamica med nosečnostjo pogosteje briti, bo punčka. SEDAJ SE MANJ BRIJEM.user posted image

Če postaneš zelo mozoljast bo punčka. NE.user posted image

Torej...same čenče.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 23
11.3.2008 22:42:56   
kekec in mojca
Taula, ti boš imela fantka. Ziher. user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 24
11.3.2008 22:56:10   
NaTaŠa*
Ah te vraže.
Pri meni je pa tako. Pravijo ker sem mazolasta da bo vrjetn punčka- DRŽI
Trebuh imam špičast in bo fantek -NE DRŽI
Na začetku sem pojedla veliko sladkega, bo punčka- DRŽI
Nosim bolj spredaj, bo fantek - NE DRŽI.
Ker so se mi ustnice kao bolj izbočle bo punčka- jaz imam že skos bolj izbočene oz. bolj debele ustnice- NE DRŽI

Je pa teh varijant ogromn tako da vseh ni mogoče napisat.

Vsak ima svojo varjanto. Ampak jaz ne vrjamem v te vraže.

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?