Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vprašanje za vzgojiteljice 10.1.2006 9:51:50
|
|
|
|
Ro-La
|
Pomojem bolj težko, glede na to, da je veliko vzgojiteljic in pomočnic brez službe
|
|
[Brisano sporočilo] 10.1.2006 10:31:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Vprašanje za vzgojiteljice 10.1.2006 11:30:21
|
|
|
|
maja_
|
Pravno-formalno si lahko pomočnica vzgojiteljice-delo je enako, le da ne odločaš- ampak pomagaš in izpolnjuješ navodila vzgojiteljice-ampak v času študija je tud to o.k.. Spremljaj razpise za točno to delovno mesto, ker za vzgojiteljico ne boš dobila, rabiš univerzitetno, potem še prej vzamejo tiste iz starega programa, ki je bil včasih 6.stopnja-pa že te se morajo sedaj -doizobraževat in jih tud dajejo za pomočnice vzgojiteljice. Ampak kot že rečeno "pomočnica vzgojiteljice" si formalno lahko, sam mal sreče rabiš, da najdeš službo.
|
|
|
|
RE: Vprašanje za vzgojiteljice 15.1.2006 0:48:58
|
|
|
|
Naja30
|
Brez izobrazbe boš zelo težko dobila delo v vrtcu, razen če bi imela status študenta in bi delala preko štud. servisa, pa še tako rabiš veze. Jaz sem delala kar nekaj let preko servisa, na začetku sem z vezami prišla zraven,ampak ko sem bila noter, so me pa redno klicali. Potem so pa nujno rabili nekoga in so me zaposlili, ker so se name lahko zanesli. Sicer pa tudi delam vzgojiteljsko šolo, ampak ni to moja prvotna izobrazba, za to sem se odločila šele pred kratkim.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?