Vprašanje za vzgojiteljice (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

Anonimen -> Vprašanje za vzgojiteljice (10.1.2006 9:28:43)

Mene pa zanima če bi se dalo dobiti delo v vrtcu kljub temu da nimam vzgojiteljske šole?Se pa nameravam jeseni vpisat na vzgojiteljsko in jo delat po izpitih...bi se pa rada že prej zaposlila najraje v vrtcu,da bi si lahko plačala izpite...a katera ve kako je s tem?

hvala za odgovore[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Ro-La -> RE: Vprašanje za vzgojiteljice (10.1.2006 9:51:50)

Pomojem bolj težko, glede na to, da je veliko vzgojiteljic in pomočnic brez službe[sm=smiley23.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.1.2006 10:31:23)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

maja_ -> RE: Vprašanje za vzgojiteljice (10.1.2006 11:30:21)

Pravno-formalno si lahko pomočnica vzgojiteljice-delo je enako, le da ne odločaš- ampak pomagaš in izpolnjuješ navodila vzgojiteljice-ampak v času študija je tud to o.k.. Spremljaj razpise za točno to delovno mesto, ker za vzgojiteljico ne boš dobila, rabiš univerzitetno, potem še prej vzamejo tiste iz starega programa, ki je bil včasih 6.stopnja-pa že te se morajo sedaj -doizobraževat in jih tud dajejo za pomočnice vzgojiteljice. Ampak kot že rečeno "pomočnica vzgojiteljice" si formalno lahko, sam mal sreče rabiš, da najdeš službo.

Naja30 -> RE: Vprašanje za vzgojiteljice (15.1.2006 0:48:58)

Brez izobrazbe boš zelo težko dobila delo v vrtcu, razen če bi imela status študenta in bi delala preko štud. servisa, pa še tako rabiš veze.
Jaz sem delala kar nekaj let preko servisa, na začetku sem z vezami prišla zraven,ampak ko sem bila noter, so me pa redno klicali. Potem so pa nujno rabili nekoga in so me zaposlili, ker so se name lahko zanesli. Sicer pa tudi delam vzgojiteljsko šolo, ampak ni to moja prvotna izobrazba, za to sem se odločila šele pred kratkim.

janjja -> RE: Vprašanje za vzgojiteljice (16.1.2006 20:56:47)

Pri nas tudi nebi imela šans. Imam že dve leti izobrazbo iz te smeri in sem šele pred kratkim dobila službo. No zdaj ko sem jo pa dobila pa bom delala samo dva meseca ker dlje ne morem sprejeti, ker sem dobila službo tudi iz svoje druge izobrazbe, kjer sem diplomirala, tak da se selim pol tja.
Na kratko, v vrtec je kar težko priti.
Vrtci imajo svoj kurikulum in malo pa se ti že mora sanjati o tem, tak da čim prej v šolo.

Stran: [1]