|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanje !
15.1.2005 20:13:24   
srnica
Prvi dan M je bil 1.1 in je potekalo normalno, kot to pač je.

Pred enim tednom pa sem začela opažati, da me prsa še vedno ful bolijo, še celo ko grem spat moram paziti kako ležim.Ne spomnim pa se ali me bolijo še od menstuacje ali se mi je to pojavilo šele teden dni nazaj.Med drugim sem opazila da zjutraj, ko se zbudim čutim rahlo slabost, ne gre mi na bruhanje, le slabost.Počutim pa se tudi leno, kar mi ni v navadi.Pomeni vse to kaj, ali pa so želje le prevelike.
V spodnjem delu trebuha ugotavljam občasno lahko ščipanje, včasih me zaboli jajčnik večinoma pa se mi pretaka po želodcu kot pred M.
Do naslednje M je še 13 dni in mislim da bom do takrat že znorela od čakanja.

Prosim za odgovor vse, ki bi kaj vedele na to
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vprašanje !
15.1.2005 20:19:39   
Pia73
Če narediš test boš vedela na čem si. Kupi onega poceni: Romed. Lahko, da si noseča a jih je žal malo, ki so imele M pa bile kljub temu noseče,... Se pa zgodi,.. Upam, da se tudi tebi to ravokar dogaja,...

Pa srečno,...:rozica:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vprašanje !
15.1.2005 20:29:33   
srnica
Jaz sem bolj mislila na to če sem slučajno zanosila od zadnje M do sedaj, ker zadnja M je bila že po količini čisto normalna, nisem imela le krvavkast izcedek.
Bi bilo to možno, da bi bila noseča recimo teden dni in to vse že čutila ???

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vprašanje !
15.1.2005 20:35:06   
Pia73
Ja, je možno. To sicer ne govorim iz lastnih izkušen a moja prijateljica je bila trikrat noseča (tretjič je še) pa vedno pravi, da je vedela do dneva natančno kdaj je zanosila. Tako, da možno je,... Je pa tudi res, da pri nas, ki si zelo želimo :duda: tudi psiha naredi svoje,.. Žal,..

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vprašanje !
15.1.2005 20:39:06   
luna39
Lahko ja, lahko ne:((::zmeden:Nekatere čutijo vse simptome od slabosti, bruhanja, smrdi jim določena hrana, nekatere pa sploh nimajo nobenih znakov,ki bi bili moteči. Zato je najbolje, da opraviš test in boš prepričana 100 %.Držim pesti za srečen konec!!!:sloncek::duda::roza::modri:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vprašanje !
15.1.2005 20:39:22   
srnica
Pia najlepša hvala za res hiter odgovor.
Bo pač treba počakat :(

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vprašanje !
15.1.2005 20:53:35   
lelaval

Jaz sem skoraj prepričana, da si srečna :nosecka:. :sloncek::sloncek:
Kupi test in boš zanesljivo vedela, kajti lahko si noseča ne glede na to, da si imela :hudicek:
IN tako, kot ti je že Pia napisala glede kolegice, sem tudi jaz vedela od dneva, ko sem zanosila.

LP

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vprašanje !
15.1.2005 21:06:31   
tinkamiška
Držim pesti:miska::miska::miska:!

Tinka

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vprašanje !
15.1.2005 21:48:33   
anajmad
Punce,jst ne vem zakaj hitite s temi testi.Vem,da si močno želite:duda:,toda a je takšen problem počakat 14 dni,pa si potem res siguren:modri:.
Ker prevečkrat pride do razočaranja.
en lp:morje:D.

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vprašanje !
15.1.2005 22:54:54   
Sisy
se strinjam aajmad! če si noseča itaaak menstruacije ne bo, tko da je najbolš počakat vsaj 1 teden pa si s tem prišparaš marsikatero razočaranje in pa tolarček seveda....:)-;)

po mojem je samo slabše da delaš prezgodaj test pol se pa po možnosti pokaže ena črtica pa si ne morš pomagat da se ne bi spraševala -a sem naredila test prezgodaj....al pa se ti v primeru prezgodnjega opravljanja testa pokaže rahla druga črtica, pa spet ne veš a je al ni....pa tko naprej....

počakat, čeprav vem da je težko....:miska:

al pa tko kor pravijo v reklami: lahko pa počakate še 9 mesecev in boste 100% sigurni.....:)-:)-:)-

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Vprašanje !
16.1.2005 0:19:07   
baguSka
Čakanje ubija, negativni testi pa še bolj!:(

Vso srečo!:rozica:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Ime
Miška2006

Kakšno ime vam je lepše za fantka?

Nik (45%)

Matija (22%)

Tomi (10%)

Tini (5%)

Tomaž (11%)

Robi (6%)

Število vseh glasov: 479

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!