Vprašanje ! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

srnica -> Vprašanje ! (15.1.2005 20:13:24)

Prvi dan M je bil 1.1 in je potekalo normalno, kot to pač je.

Pred enim tednom pa sem začela opažati, da me prsa še vedno ful bolijo, še celo ko grem spat moram paziti kako ležim.Ne spomnim pa se ali me bolijo še od menstuacje ali se mi je to pojavilo šele teden dni nazaj.Med drugim sem opazila da zjutraj, ko se zbudim čutim rahlo slabost, ne gre mi na bruhanje, le slabost.Počutim pa se tudi leno, kar mi ni v navadi.Pomeni vse to kaj, ali pa so želje le prevelike.
V spodnjem delu trebuha ugotavljam občasno lahko ščipanje, včasih me zaboli jajčnik večinoma pa se mi pretaka po želodcu kot pred M.
Do naslednje M je še 13 dni in mislim da bom do takrat že znorela od čakanja.

Prosim za odgovor vse, ki bi kaj vedele na to

Pia73 -> Vprašanje ! (15.1.2005 20:19:39)

Če narediš test boš vedela na čem si. Kupi onega poceni: Romed. Lahko, da si noseča a jih je žal malo, ki so imele M pa bile kljub temu noseče,... Se pa zgodi,.. Upam, da se tudi tebi to ravokar dogaja,...

Pa srečno,...:rozica:

srnica -> Vprašanje ! (15.1.2005 20:29:33)

Jaz sem bolj mislila na to če sem slučajno zanosila od zadnje M do sedaj, ker zadnja M je bila že po količini čisto normalna, nisem imela le krvavkast izcedek.
Bi bilo to možno, da bi bila noseča recimo teden dni in to vse že čutila ???

Pia73 -> Vprašanje ! (15.1.2005 20:35:06)

Ja, je možno. To sicer ne govorim iz lastnih izkušen a moja prijateljica je bila trikrat noseča (tretjič je še) pa vedno pravi, da je vedela do dneva natančno kdaj je zanosila. Tako, da možno je,... Je pa tudi res, da pri nas, ki si zelo želimo :duda: tudi psiha naredi svoje,.. Žal,..

luna39 -> Vprašanje ! (15.1.2005 20:39:06)

Lahko ja, lahko ne:((::zmeden:Nekatere čutijo vse simptome od slabosti, bruhanja, smrdi jim določena hrana, nekatere pa sploh nimajo nobenih znakov,ki bi bili moteči. Zato je najbolje, da opraviš test in boš prepričana 100 %.Držim pesti za srečen konec!!!:sloncek::duda::roza::modri:

srnica -> Vprašanje ! (15.1.2005 20:39:22)

Pia najlepša hvala za res hiter odgovor.
Bo pač treba počakat :(

lelaval -> Vprašanje ! (15.1.2005 20:53:35)

Jaz sem skoraj prepričana, da si srečna :nosecka:. :sloncek::sloncek:
Kupi test in boš zanesljivo vedela, kajti lahko si noseča ne glede na to, da si imela :hudicek:
IN tako, kot ti je že Pia napisala glede kolegice, sem tudi jaz vedela od dneva, ko sem zanosila.

LP

tinkamiška -> Vprašanje ! (15.1.2005 21:06:31)

Držim pesti:miska::miska::miska:!

Tinka

anajmad -> Vprašanje ! (15.1.2005 21:48:33)

Punce,jst ne vem zakaj hitite s temi testi.Vem,da si močno želite:duda:,toda a je takšen problem počakat 14 dni,pa si potem res siguren:modri:.
Ker prevečkrat pride do razočaranja.
en lp:morje:D.

Sisy -> Vprašanje ! (15.1.2005 22:54:54)

se strinjam aajmad! če si noseča itaaak menstruacije ne bo, tko da je najbolš počakat vsaj 1 teden pa si s tem prišparaš marsikatero razočaranje in pa tolarček seveda....:)-;)

po mojem je samo slabše da delaš prezgodaj test pol se pa po možnosti pokaže ena črtica pa si ne morš pomagat da se ne bi spraševala -a sem naredila test prezgodaj....al pa se ti v primeru prezgodnjega opravljanja testa pokaže rahla druga črtica, pa spet ne veš a je al ni....pa tko naprej....

počakat, čeprav vem da je težko....:miska:

al pa tko kor pravijo v reklami: lahko pa počakate še 9 mesecev in boste 100% sigurni.....:)-:)-:)-

baguSka -> Vprašanje ! (16.1.2005 0:19:07)

Čakanje ubija, negativni testi pa še bolj!:(

Vso srečo!:rozica:

Stran: [1]