|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanja glede prvega dodajanja
15.2.2005 10:34:27   
PIAF
Mojemu 5-mesečnemu sinku sem začela dodajati gosto hrano. Najprej le za spoznavanje okusov. Prve tri dni kuhano jabolko, dve žlički, potem tri dni kuhan korenček, dve žlički, potem banana z mlekom, malo več kot dve žlički. Včeraj zvečer sem mu prvič dala še žitno kašico od Milupe 75 ml, ki jo je zelo dobro sprejel in pojedel vse. Potem še ga vedno podojim. Dojiva se pa na vsake 3 ure.
Zanima me pa naslednje: Ali res moram zdaj vsako živilo npr. 3 dni uvajat, da vidim reakcijo ali lahko vsak dan dam nekaj drugega? Saj potem bo že tu 6. pa 7. mesec, ko še ne bo dobil enega obroka samo gostega. Ali lahko že zamenjam en obrok samo za gosti obrok ali bi bilo preveč, da bi mu npr. zvečer dala le žitno kašico 130ml, kot piše v navodilih?

Jaz mu dajem po žlički, pa je tako tekoča....Preden se nahraniva, je pol ure ali še več mimo...Pa še jamra zraven, ker je menda tako lačen, da sem jaz prepočasna. Ali naj sama povečam luknjico na Aventovi flaški (imam tisto z eno luknjico, čisto taprvo) ali moram kupiti novo flaško? Saj sploh ne vem, če jo bo sprejel, saj niti čaja ne pije iz flaške, ampak vse na žličko ali iz kozarčka.

Prosim vas izkušene za nasvet!
Že vnaprej hvala!

Piaf
Neposredna povezava do sporočila: 1
15.2.2005 10:41:18   
Anonimen
Jaz sem ji na začetku dajala vsko stvra po približno 3 dni, potem pa ne več. Če bi hotel vsako živilo tako uvest, potem bi bil otrok star3 leta, ko bi vse jedel. Malo bolj previdna bodi pri stvareh, ki rade napenjajo ali so alergene (agrumi, jagodičevje, cvetača, koleraba, fižol...)

Če bo zvečer hotel pojesti za cel obrok mu lahko daš in zamenjaš dojenje.

Na začetku vedno traja res dolgo, preden poje, potem se pa kmalu navadijo, pa gre zdeva malo hitreje.
Najprej se mora naučit jest, potem je lažje.

Meni ni hotela nikoli pit iz flaške, vedno le dojenje ali žlička. lahko pa poskusiš. Luknjo lahko povečaš sama, le glej, da boš zadevo, s katero boš luknjo povečala prej sterilizirala oz. razkužila.

(odgovor članu PIAF)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.2.2005 11:00:05   
TaRe*
Meni nobena ni hotela piti kašic na flašo,tako da smo takoj na žličko prešaltali.:bravo:
Ker pa je začela zavračati mleko,imamo že skoraj dva meseca vse obroke na žlico,pa kar gre...zelo rada papca.:sloncek::sloncek:

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.2.2005 11:21:34   
mala pika
Glede mlečno žitnih kašic. Jaz mu malo bolj zgostim, se pravi da dam malce več kašice, tako da je bolj gosta in jo lepo poje po žlički.

Pozdravček!
Pika :metulj:

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.2.2005 12:47:05   
Tejči
Mene pa zanima, če ima mogoče katera seznam, katera živila so alergena?

Lp, Tea:sloncek:

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?