PIAF -> Vprašanja glede prvega dodajanja (15.2.2005 10:34:27)
|
Mojemu 5-mesečnemu sinku sem začela dodajati gosto hrano. Najprej le za spoznavanje okusov. Prve tri dni kuhano jabolko, dve žlički, potem tri dni kuhan korenček, dve žlički, potem banana z mlekom, malo več kot dve žlički. Včeraj zvečer sem mu prvič dala še žitno kašico od Milupe 75 ml, ki jo je zelo dobro sprejel in pojedel vse. Potem še ga vedno podojim. Dojiva se pa na vsake 3 ure. Zanima me pa naslednje: Ali res moram zdaj vsako živilo npr. 3 dni uvajat, da vidim reakcijo ali lahko vsak dan dam nekaj drugega? Saj potem bo že tu 6. pa 7. mesec, ko še ne bo dobil enega obroka samo gostega. Ali lahko že zamenjam en obrok samo za gosti obrok ali bi bilo preveč, da bi mu npr. zvečer dala le žitno kašico 130ml, kot piše v navodilih? Jaz mu dajem po žlički, pa je tako tekoča....Preden se nahraniva, je pol ure ali še več mimo...Pa še jamra zraven, ker je menda tako lačen, da sem jaz prepočasna. Ali naj sama povečam luknjico na Aventovi flaški (imam tisto z eno luknjico, čisto taprvo) ali moram kupiti novo flaško? Saj sploh ne vem, če jo bo sprejel, saj niti čaja ne pije iz flaške, ampak vse na žličko ali iz kozarčka. Prosim vas izkušene za nasvet! Že vnaprej hvala! Piaf
|
|
|
|