|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vpis v vrtec v Celju
22.9.2007 13:53:55   
noka81
V začetku druge polovice leta 2008 bom potrebovala varstvo za takrat leto dni starega sina. Nismo iz Celja, imava pa oba službe tam in v kraju, od koder smo, je vrtec odprt le do štirih, kamor pa je nemogoče priti, če delaš do štirih. Zato bi želela otroka vpisati v vrtec v Celje, na Hudinjo. Pozna katera pogoje vpisa v celjske vrtce? Nekje sem zasledila, da pogojujejo vpis s stalnim prebivališčem v občini. V kolikor ne bi uspela z vrtcem, pa bi se odločila za privat varstvo. Pozna katero kakšno gospo iz Celja, ki pazi otroke in je "vredna zaupanja"? V veliko pomoč mi bosteuser posted image .

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 23.9.2007 15:12:16 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Varstvo otroka v Celju
22.9.2007 14:04:55   
pika09
Kar se tiče vpisa v vrtec samo če si stalno prijavljen v Celju ne drži! Govorim iz lastnih izkušenj. Edino kar je razlika je v tem, da ti razliko do polne cene vrtca (če uveljavljaš znižano plačilo) ne krije celjska občina ampak občina v kateri je otrok prijavljen.
Vsi ostali postopki so enaki za vse!

Pa veliko sreče!

(odgovor članu noka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.9.2007 7:30:59   
Gordana-3
pa vrtec je v celju dražji za 10 %, če nisi iz njihove občine.

(odgovor članu pika09)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2007 19:48:10   
KiSsMyAsS
Plus tega sred leta ne dobis placa, ce nisi prej oddala prijavnice in povedala kdaj bo otrok rabil vrtec. Zdej tut rezervacija placa ne pomaga vec, ker je otrok v vrtcu full prevec, par pa so jih zaprli in zdj so full guzve. 

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.9.2007 20:54:23   
Nanca2
Kolikor mi je znano bodo na Hudinji v začetku 2008 odprli še en oddelek za prvostarostno skupino, tako, da se hitro vpiši, ker je res gužva. Poznam vsaj 5 mamic, ki čaka, da dobi mesto v tem novem oddelku. Jaz sem si tudi želela, da bi moj hodil na Hudinjo, stanujemo 200 m vstran, žal je sin moj  1. otrok in nisem zato dobila mesta, so naju prerazporedili na Mariborsko, tudi super, sicer ga moram  popokat v avto, vendar sta vzgojiteljica in pomočnica čudoviti.

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

uporaba lubrikanta
carmencita

Ali uporabljate lubrikante po porodu pred spolnim odnosom?

DA (29%)

NE (71%)

Število vseh glasov: 52

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!