Vpis v vrtec v Celju (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

noka81 -> Vpis v vrtec v Celju (22.9.2007 13:53:55)

V začetku druge polovice leta 2008 bom potrebovala varstvo za takrat leto dni starega sina. Nismo iz Celja, imava pa oba službe tam in v kraju, od koder smo, je vrtec odprt le do štirih, kamor pa je nemogoče priti, če delaš do štirih. Zato bi želela otroka vpisati v vrtec v Celje, na Hudinjo. Pozna katera pogoje vpisa v celjske vrtce? Nekje sem zasledila, da pogojujejo vpis s stalnim prebivališčem v občini. V kolikor ne bi uspela z vrtcem, pa bi se odločila za privat varstvo. Pozna katero kakšno gospo iz Celja, ki pazi otroke in je "vredna zaupanja"? V veliko pomoč mi boste[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] .

pika09 -> RE: Varstvo otroka v Celju (22.9.2007 14:04:55)

Kar se tiče vpisa v vrtec samo če si stalno prijavljen v Celju ne drži! Govorim iz lastnih izkušenj. Edino kar je razlika je v tem, da ti razliko do polne cene vrtca (če uveljavljaš znižano plačilo) ne krije celjska občina ampak občina v kateri je otrok prijavljen.
Vsi ostali postopki so enaki za vse!

Pa veliko sreče!

Gordana-3 -> RE: Varstvo otroka v Celju (24.9.2007 7:30:59)

pa vrtec je v celju dražji za 10 %, če nisi iz njihove občine.

KiSsMyAsS -> RE: Varstvo otroka v Celju (25.9.2007 19:48:10)

Plus tega sred leta ne dobis placa, ce nisi prej oddala prijavnice in povedala kdaj bo otrok rabil vrtec. Zdej tut rezervacija placa ne pomaga vec, ker je otrok v vrtcu full prevec, par pa so jih zaprli in zdj so full guzve. 

Nanca2 -> RE: Varstvo otroka v Celju (25.9.2007 20:54:23)

Kolikor mi je znano bodo na Hudinji v začetku 2008 odprli še en oddelek za prvostarostno skupino, tako, da se hitro vpiši, ker je res gužva. Poznam vsaj 5 mamic, ki čaka, da dobi mesto v tem novem oddelku. Jaz sem si tudi želela, da bi moj hodil na Hudinjo, stanujemo 200 m vstran, žal je sin moj  1. otrok in nisem zato dobila mesta, so naju prerazporedili na Mariborsko, tudi super, sicer ga moram  popokat v avto, vendar sta vzgojiteljica in pomočnica čudoviti.

Stran: [1]