|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vpis drugega otroka v vrtec
13.8.2009 20:35:39   
benika
Dejte mi nekaj povedat, no...septembra gre tamal v vrtec. A je dovolj, če zanj oddam le vlogo za oprostitev plačila vrtca ali moram oddat tudi vlogo za znižanje plačila vrtca?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vpis drugega otroka v vrtec
13.8.2009 20:57:52   
ursi
Naš drugi bo tudi šel septembra v vrtec in moram iti prej samo na občino, kjer bova s tamkajno delavko na že obstoječo vlogo pripisali še tega otročka. Naprej bo ona uredila.

Ampak ni rečeno, da je povsod tako. Pokliči na občino, boš dobila najbolj zanesljiv odgovor.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.8.2009 21:35:10   
Naja31
Jaz sem ravno to urejala 14 dni nazaj.
v našem vrtcu (Lj- Andersen) oddaš samo vlogo za oprsotitev plačila za drugega otroka.

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.8.2009 21:42:13   
sayuri
JAz sem morala oddat vlogo za znižano plačilo vrtca.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.8.2009 16:13:38   
end1

IZVIRNO SPOROČILO: ursi

Naš drugi bo tudi šel septembra v vrtec in moram iti prej samo na občino, kjer bova s tamkajno delavko na že obstoječo vlogo pripisali še tega otročka. Naprej bo ona uredila.

Ampak ni rečeno, da je povsod tako. Pokliči na občino, boš dobila najbolj zanesljiv odgovor.

tako je tud pr nas

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.8.2009 16:55:23   
slutnja
jst morm pa naso malo upisat v vrtec.. je mala nasa prva puncka in ne pase sicer vpresanje sm ampak vseen.. a za upis v vretec grem na obcino al v vrtec al kam? hvala za odgovor...

moja mala punči,je nekaj najlepsega v mojem zivljenju, poleg moza...

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.8.2009 23:34:28   
Mesečnica
IZVIRNO SPOROČILO: slutnja

jst morm pa naso malo upisat v vrtec.. je mala nasa prva puncka in ne pase sicer vpresanje sm ampak vseen.. a za upis v vretec grem na obcino al v vrtec al kam? hvala za odgovor...

Nas so že v juniju povabili v vrtec, tam smo dobili pogodbo (že podpisano s strani vrtca oz. ravnateljice), doma smo jo pregledali (da so vsi podatki OK) in poslali v vrtec. Jaz bi na tvojem mestu poklicala v vrtec in vprašala, kako je s podpisom pogodbe. Morda so ti poslali kakšno vabilo, pa ga nisi dobila (pri nas je vabilo prišlo z navadno pošto, bi se prav lahko izgubilo).

(odgovor članu slutnja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.8.2009 17:08:15   
bamby
Vlogo za znižanje plačila je treba oddat, ker potem starejšega otroka uvrstijo v en plačilni razred nižje kot ti naračunajo, mlaši ima pa zastonj user posted image

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.8.2009 19:14:13   
benika
No, mi smo zrihtali takole...pridem na občino, stopim noter, gospa me pogleda in pravi:˝Ja gospa, vi imate pa že enega otroka v vrtcu, a ne? Saj vam ne bi bilo treba prinesti vloge, samo poklicali bi.˝

Tako mi je mlajšega sina le vpisala na novembrsko vlogo od starejšega sina in to je bilo to. Novembra pa moramo potem spet normalno oddat novo vlogo za znižanje plačila vrtca.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.