Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vpis drugega otroka v vrtec 13.8.2009 20:57:52
|
|
|
|
ursi
|
Naš drugi bo tudi šel septembra v vrtec in moram iti prej samo na občino, kjer bova s tamkajno delavko na že obstoječo vlogo pripisali še tega otročka. Naprej bo ona uredila. Ampak ni rečeno, da je povsod tako. Pokliči na občino, boš dobila najbolj zanesljiv odgovor.
|
|
|
|
RE: Vpis drugega otroka v vrtec 13.8.2009 21:35:10
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz sem ravno to urejala 14 dni nazaj. v našem vrtcu (Lj- Andersen) oddaš samo vlogo za oprsotitev plačila za drugega otroka.
|
|
|
|
RE: Vpis drugega otroka v vrtec 13.8.2009 21:42:13
|
|
|
|
sayuri
|
JAz sem morala oddat vlogo za znižano plačilo vrtca.
|
|
|
|
RE: Vpis drugega otroka v vrtec 14.8.2009 16:13:38
|
|
|
|
end1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursi Naš drugi bo tudi šel septembra v vrtec in moram iti prej samo na občino, kjer bova s tamkajno delavko na že obstoječo vlogo pripisali še tega otročka. Naprej bo ona uredila. Ampak ni rečeno, da je povsod tako. Pokliči na občino, boš dobila najbolj zanesljiv odgovor. tako je tud pr nas
|
|
|
|
RE: Vpis drugega otroka v vrtec 14.8.2009 16:55:23
|
|
|
|
slutnja
|
jst morm pa naso malo upisat v vrtec.. je mala nasa prva puncka in ne pase sicer vpresanje sm ampak vseen.. a za upis v vretec grem na obcino al v vrtec al kam? hvala za odgovor...
|
|
RE: Vpis drugega otroka v vrtec 14.8.2009 23:34:28
|
|
|
|
Mesečnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: slutnja jst morm pa naso malo upisat v vrtec.. je mala nasa prva puncka in ne pase sicer vpresanje sm ampak vseen.. a za upis v vretec grem na obcino al v vrtec al kam? hvala za odgovor... Nas so že v juniju povabili v vrtec, tam smo dobili pogodbo (že podpisano s strani vrtca oz. ravnateljice), doma smo jo pregledali (da so vsi podatki OK) in poslali v vrtec. Jaz bi na tvojem mestu poklicala v vrtec in vprašala, kako je s podpisom pogodbe. Morda so ti poslali kakšno vabilo, pa ga nisi dobila (pri nas je vabilo prišlo z navadno pošto, bi se prav lahko izgubilo).
|
|
|
|
RE: Vpis drugega otroka v vrtec 15.8.2009 17:08:15
|
|
|
|
bamby
|
Vlogo za znižanje plačila je treba oddat, ker potem starejšega otroka uvrstijo v en plačilni razred nižje kot ti naračunajo, mlaši ima pa zastonj .
|
|
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.