Vpis drugega otroka v vrtec (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

benika -> Vpis drugega otroka v vrtec (13.8.2009 20:35:39)

Dejte mi nekaj povedat, no...septembra gre tamal v vrtec. A je dovolj, če zanj oddam le vlogo za oprostitev plačila vrtca ali moram oddat tudi vlogo za znižanje plačila vrtca?

ursi -> RE: Vpis drugega otroka v vrtec (13.8.2009 20:57:52)

Naš drugi bo tudi šel septembra v vrtec in moram iti prej samo na občino, kjer bova s tamkajno delavko na že obstoječo vlogo pripisali še tega otročka. Naprej bo ona uredila.

Ampak ni rečeno, da je povsod tako. Pokliči na občino, boš dobila najbolj zanesljiv odgovor.

Naja31 -> RE: Vpis drugega otroka v vrtec (13.8.2009 21:35:10)

Jaz sem ravno to urejala 14 dni nazaj.
v našem vrtcu (Lj- Andersen) oddaš samo vlogo za oprsotitev plačila za drugega otroka.

sayuri -> RE: Vpis drugega otroka v vrtec (13.8.2009 21:42:13)

JAz sem morala oddat vlogo za znižano plačilo vrtca.

end1 -> RE: Vpis drugega otroka v vrtec (14.8.2009 16:13:38)

IZVIRNO SPOROČILO: ursi

Naš drugi bo tudi šel septembra v vrtec in moram iti prej samo na občino, kjer bova s tamkajno delavko na že obstoječo vlogo pripisali še tega otročka. Naprej bo ona uredila.

Ampak ni rečeno, da je povsod tako. Pokliči na občino, boš dobila najbolj zanesljiv odgovor.

tako je tud pr nas

slutnja -> RE: Vpis drugega otroka v vrtec (14.8.2009 16:55:23)

jst morm pa naso malo upisat v vrtec.. je mala nasa prva puncka in ne pase sicer vpresanje sm ampak vseen.. a za upis v vretec grem na obcino al v vrtec al kam? hvala za odgovor...

Mesečnica -> RE: Vpis drugega otroka v vrtec (14.8.2009 23:34:28)

IZVIRNO SPOROČILO: slutnja

jst morm pa naso malo upisat v vrtec.. je mala nasa prva puncka in ne pase sicer vpresanje sm ampak vseen.. a za upis v vretec grem na obcino al v vrtec al kam? hvala za odgovor...

Nas so že v juniju povabili v vrtec, tam smo dobili pogodbo (že podpisano s strani vrtca oz. ravnateljice), doma smo jo pregledali (da so vsi podatki OK) in poslali v vrtec. Jaz bi na tvojem mestu poklicala v vrtec in vprašala, kako je s podpisom pogodbe. Morda so ti poslali kakšno vabilo, pa ga nisi dobila (pri nas je vabilo prišlo z navadno pošto, bi se prav lahko izgubilo).

bamby -> RE: Vpis drugega otroka v vrtec (15.8.2009 17:08:15)

Vlogo za znižanje plačila je treba oddat, ker potem starejšega otroka uvrstijo v en plačilni razred nižje kot ti naračunajo, mlaši ima pa zastonj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. 

benika -> RE: Vpis drugega otroka v vrtec (15.8.2009 19:14:13)

No, mi smo zrihtali takole...pridem na občino, stopim noter, gospa me pogleda in pravi:˝Ja gospa, vi imate pa že enega otroka v vrtcu, a ne? Saj vam ne bi bilo treba prinesti vloge, samo poklicali bi.˝

Tako mi je mlajšega sina le vpisala na novembrsko vlogo od starejšega sina in to je bilo to. Novembra pa moramo potem spet normalno oddat novo vlogo za znižanje plačila vrtca.

Stran: [1]