|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vonj
19.3.2012 1:59:09   
drum
Pozdravljeni

po dolgem času sem spet na RR forumih. Saj občasno še kaj preberem sodeloval pa že dolgo nisem.
Pa grem na problem. Namreč po ločitvi sem kaj hitro spoznal žensko, ki je tudi ločena, mamico. Ta partnerica ima vse ali pa skoraj vse lastnosti katere sem v prejšnem zakonu hudo pogrešal. Je prijazna, v kuhinji se zna obrnit in kar je najpomembnejše-v seksu je dobra in pripravljena na poskusit tudi kaj novega.
Pojavlja pa se problem ki me je malo presenetil-moti me njen vonj. Ne zmeraj, predvsem takrat ko seksava od zadaj.Pa vonj po potu po daljšem seksu pa tudi drugače. Drugače ženska vzrdržuje higieno na visoki ravni ampak vseeno. Res da seks ponavadi traja kar precej časa in ne samo nekaj minut (to mi je sama priznala da ji je to všeč pri meni da ni samo 5 minut) pa naj se to ne sliši kot lastna hvala prosim, samo ta vonj me pa res moti. OK kadar sem fino potreben je še nekako drugače pa..
Sicer ne živiva skupaj ampak ne vem kaj bi..po eni strani mi paše zarad marsičesa po drugi strani pa..namreč oralni seks imam rad a kaj ko jo želim z jezikom obdelat me včasih to ustavi in nekako ne uživam tako kot bi moral..
To je v bistvu bolj izpoved, verjetno bodo v odgovori v smislu naj se bolje umiva itd..
Pa lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vonj
19.3.2012 9:31:26   
petea
ali pa spremenit prehrano

(odgovor članu drum)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.3.2012 9:58:02   
alda
večkrat povzročajo "smrad" hormoni, ki ne delujejo pravilno.
Pregled pri endokrinologu bi marsikaj razjasnil!

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.3.2012 10:08:53   
Anonimen
Verjetno je res tudi nekaj na hormonih saj tik pred menstruacijo ima pot kar malo hujši vonj kot sicer. Drugače pa je vonj zame zelo pomemben. Imela sem nekoga, ki mi prav tako kot tebi ni glih prijetno dišal in me je to čisto odvrnilo od njega. Pa čeprav je dokaj skrbel za higijeno me ni več vleklo k njemu in smo zaključili.

Po mojem mnenju bi tudi morala spremeniti prehrano, verjetno tudi več vode popiti, da se telo čisti in pa skrbeti za higijeno. Problem bo to seveda partnerici povedati.

(odgovor članu alda)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.3.2012 10:43:37   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
spremeniti prehrano, verjetno tudi več vode popiti, da se telo čisti..

zelo verjetno. a spije veliko kave? kava zeeelo zasmrdi urin in verjetno tudi švic. če spije premalo vode je to zelo očitno. torej, veliko vode in sokov, pa svežo hrano z veliko zelenjave, sadja in rib imho.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
19.3.2012 11:49:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.3.2012 13:35:38   
posh

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

mozno pa je, da ti ne sede njen vonj? ne, da je prevec izrazit, temvec da ti ona enostavno ne disi?

To bo najprej. Zdaj ne vem ali je problem v vonju pota ali še kakšen drugi vonj (ker drum piše da je najizrazitejše ko sexata od zadaj ali pri oralnem sexu). Verjetno mu njeni sokovi ne dišijouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.3.2012 15:22:32   
TomTaylor
Uf, vem kako ti je - jz sem blazno občutljiva na vonjave in sva se zaradi mene pač navadila na to, da se pred odnosom stuširava pa naj bo potreba še tako strašna. Mene vonj po potu ali po čemerkoli drugem, tudi vonj iz ust, lahko čisto odvrne. Ker na začetku najine zveze tudi sama nikakor nisem vedela kako naj težavo delim s partnerjem, sem na morju predlagala seks pod tušem ...Probajta user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.3.2012 15:42:53   
pebs

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Uf, vem kako ti je - jz sem blazno občutljiva na vonjave in sva se zaradi mene pač navadila na to, da se pred odnosom stuširava pa naj bo potreba še tako strašna. Mene vonj po potu ali po čemerkoli drugem, tudi vonj iz ust, lahko čisto odvrne. Ker na začetku najine zveze tudi sama nikakor nisem vedela kako naj težavo delim s partnerjem, sem na morju predlagala seks pod tušem ...Probajta user posted image

Men je to neki čist normalnega, se saj lahko brez zadržkov poglobiš tam spodajuser posted image ,razen če ne gre za kakšnega hitrega,sevede.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.3.2012 17:22:58   
TomTaylor

IZVIRNO SPOROČILO: pebs

Men je to neki čist normalnega, se saj lahko brez zadržkov poglobiš tam spodajuser posted image ,razen če ne gre za kakšnega hitrega,sevede.

Ne boš verjela, marsikomu ni normalnouser posted image

(odgovor članu pebs)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.3.2012 18:45:13   
alda

to je mene ful motilo,dokler je g.mož še kadil- kot da bi se poljubljala s pepelnikom user posted image user posted image

zato zobe drsat obvezno!!! no zdaj je ok, ker že 10.let ne kadi

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

Neposredna povezava do sporočila: 11
19.3.2012 18:56:01   
mika
mozno pa je, da ti ne sede njen vonj? ne, da je prevec izrazit, temvec da ti ona enostavno ne disi?

mEN JE to najprej padlo na misel. Pari se podzavestno najdemo po vonju.

drum, v tvojem primeru je teško kaj naredit. Mogoče se boš navadil na njen vonj.

Jaz sem tud ful občutljiva na vonjave in če mi nekaj smrdi, ni šanse da se navadim. Meni moj ful diši. Ko sva začela hodit mi je tako dišal, da se mi je vrtelouser posted image .

Metulj, tud jaz sem imela sodelavca, ki je imel tako gnil vonj, ko je plesal, da se mi je obračal želodec. Plesala sem z njim 2x in nikoli več. Enkrat sva plesala prvi ples, takrat je bilo še znosno. Ko sva pa drugič plesala in je bil že spoten, pa groooza....nikoli več. Sem se mu enostavno izmikala.

Neposredna povezava do sporočila: 12
19.3.2012 19:02:34   
drum
Pozdravljeni,

nisem si mislil, da bo tolko odgovorov in da bo kdo napisal da nisem resen. Ja, res me to čedalje bolj moti, tudi ko je stuširana je še vedno prisoten vonj-ok češplja je še nekak ampak okrog ta druge luknjice..Saj včasih se greš položaj 69 in si spodaj pa ona zgoraj in takrat je meni to zelo moteče. Me vse mine. Pa sem se včasih z užitkom potopil v vlažno mednožje.
Po drugi strani pa mi ona pravi da ji zelo dišim tudi kadar nisem ravno izpod tuša. Moram povedat, da mi je strašno nerodno če smrdim tam in se kar nekako ne morem sprostiti. Njo pa to očitno ne moti oz. nič ne reče.
Sicer sem pristaš naravnih vonjav, in ne umetnih ki prikrivajo naravni vonj-češplja naj diši po češplji in ne po parfumu tudi dlake so zaželene (s tem se morda ne boste vse strinjale ampak ženska je meni bolj privlačna in ženstvena če je kosmata med nogami).
Pri prejšni partnerici oz ženi nisem imel teh problemov, mi je dišala, je pa res da je bil praznik če je pustila oralni seks, čeprav ji je vedno prišlo med tem. Verjetno je imela neke zavore in pomisleke.
Ja povedat na nek način da me moti njen vonj-silno težko. Ker človeka lahko prizadeneš s tem.

Neposredna povezava do sporočila: 13
19.3.2012 19:45:26   
pebs
Pa naj uporablja intimno milo. Jest ga uporabljam za vsakodnevno nego.

(odgovor članu drum)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.3.2012 20:43:08   
Mimona29
upam, da najdeta resitev ...

(odgovor članu pebs)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.3.2012 20:43:52   
TomTaylor
Res je težko povedat nekomu, da smrdi med seksom. Mi ti zdej tukaj lahko naštevamo kaj naj sproba, kaj naj spremeni, kaj naj je, s čim naj se umiva,...ampak žal ji ti tega ne boš mogel predlagati brez da bi jo zraven še prizadel.

hm..sej pravim..predlagaj ji seks pod tušem za začetek. Ali pa, glede na to, da rada eksperimenirata - v erotičnih trgovinah (pa tudi v Mullerju, Dm-u) dobiš razne gele za intimne predele (ki so hkrati tudi kot geli za masažo telesa), imajo zelo prijeten vonj (nekateri tudi okususer posted image )....Pa se malo poigrajta in jo pač med predigro navlaži. Bo sigurno omililo vonj.

Sicer pa poiskusita SKUPAJ popiti čimmanj kave in ter popiti čimveč sadnih sokov/vode. Sadje in smoothiji izboljšajo vonj potu. Izogibat se pikantni in začinjeni hrani, najbolj proč od jedi iz čebule (golaži) in česna. Pa čimmanj beljakovin in mlečnih izdelkov. Po beljakovinah ima pot najizrazitejši vonj.

Po tuširanju je priporočljivo intimne dele obrisati do suhega - je potem vonj milejši oz. tak kot mora biti. Če ti predeli ostanejo vlažni se lahko že po 15 minutah razvije neprijeten vonj. Mogoče uporaba otroškega pudra po tuširanju za predel med ritnicami ne bi bila odveč. Predlog pač, samo ne vem kako bi ga ti prenesel na partnerko...Mogoče kot del predigre, ne vem...

Uporablja naj čimbolj bomažne vložke in spodnje perilo naj bo obvezno bombažno. Podaj se malo po trgovinah in poišči kakšen seksi bombažen kos spodnjih hlačk..

V skrajnem primeru pa pač ... namazat se s kremo, parfumom ali deodorantom pod nosom. Ni rešitev, ampak meni to dostikrat pomaga poleti na vlaku, ko se tre vsesorte prepotenih, prešvicanih, po gnilih zobeh smrdečih sopotnikov. Kot sem že rekla, mene vonjave tako motijo, da sem sposobna spraznit želodec zaradi tega. Včasih celo sama sebi zasmrdim, pol pa jao meni user posted image

(odgovor članu pebs)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
19.3.2012 20:45:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu drum)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
19.3.2012 20:48:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 18
19.3.2012 20:50:26   
TomTaylor

Sadje in smoothiji izboljšajo vonj potu.

sploh ananas, menda user posted image  je neki casa krozila taka fama o tem sadezu - pa se vedno ne vem, a je res! user posted image

V skrajnem primeru pa pač ... namazat se s kremo, parfumom ali deodorantom pod nosom.

se bolje - tigrovo mastjo user posted image

Drži, povem iz prve roke. Švic smrdi manj. Pa sperma tudi.

Ja, da mu bodo solze med seksom tekle? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
19.3.2012 20:56:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 20
19.3.2012 21:05:05   
TomTaylor

user posted image

Drži, povem iz prve roke. Švic smrdi manj. Pa sperma tudi.

no, hvala za info user posted image  kolko pa je treba pojest doticnega sadeza, da se to pozna na okusu, khm, sperme? mi smo imeli januarja obdobje obsedenosti z ananasom, pa nisem opazila kakega ucinka... user posted image

aja, naše izkušnje so z sveže izstisnjenim ananasovim sokom od fructala (una ta rjava embalaža - 100% pure al neki tacga) pa jz sem mešala 1:1 z vodo. No, res je blo boljše.

Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
19.3.2012 21:11:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 22
19.3.2012 21:35:16   
mika
e bolje - tigrovo mastjo

Ja, da mu bodo solze med seksom tekle?

O šituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 23
19.3.2012 21:40:54   
mateyka
treba velik in vsak dan - kak liter vsak dan en teden. kr velik da se pozna.. če nisi velik ljubitelj ananasa, je lahko kar težak projekt za izvest/stestirat user posted image

drugač pa ne vem; jaz redno uporabljam intimno milo puder in robčke, na obeh "luknjah" da tako rečem user posted image mogoče se pa pozna če se samo z vodo 1x na dan, ko se tuširaš? ne vem.. rit zna smrdet če jo samo z skret papirjem brišemo. kar predstavljaj si - da bi ti kakec na prstu ostal in bi se samo obrisal v robček; ma ziher te rukne k mino če greš mim glave.. I˙m just say`in.. user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 19.3.2012 21:41:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 24
19.3.2012 21:53:37   
LuLu
Jaz sem dolgo nazaj začela uporabljati pod pazduho moški stik, ker mi je edini nevtraliziral vonj, tudi po kakem naporu in švicanju. So drugače delani, niso sladki, ker sladki ženski vonji in še pvic... katastrofa. Zdaj sem se tak navadla, da ga še danes včasih uporabim, če vem, da bi bilo treba. Pa držijo tudi po cel dan. Mogoče bi probala z moškim milom. S tvojim se enkrat umijta skupaj, mogoče bo pomagalo. Ker podarit ji ga glih ne moreš. Če bo v redu, pa se že nekak dalje znajdi...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?