|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vodna kreša
20.3.2009 8:33:42   
honey
Ker niti ne vem, kaj je to oz. kako izgleda vodna kreša, niti ne vem, kje naj jo kupim? Mi zna kdo svetovat? Ali se to dobi v običajnih supermarketih - Interspar, Leclerc, Tuš, Mercator ali se dobi samo v kakšnih specializiranih prodajalnah? Kako izgleda bom pa že pobrskala po googlu user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vodna kreša
20.3.2009 8:41:13   
muška
Ja, v vsaki trgovini se jo dobi. POnavadi jo prodajajo v mičkenih kartonastih škatlicah, taka temno zelena preproga (na hitro) zgleda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.3.2009 23:40:13   
ronja
Ma, jaz jo tudi dostikrat iščem, pa je dostikrat niuser posted image . Ampak včasih se najde, sicer pa se jo da doma precej enostavno nakalit.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.3.2009 16:11:55   
Jessy
in kaj potem z njo počnete?

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.3.2009 17:05:18   
Felicita
jest jo dam v solato al pa na kruh/prepečenec/stiropor (spodi kak tamar al pa margarino, pol pa krešo gor posujem)

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.3.2009 18:46:02   
Jessy
A tako....
Kakšen pa je okus? Je kaj podoben okusu rukole?

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?