|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vodene koze in cepljenje proti rotavirusu
6.10.2009 13:33:24   
lenika
Jaz imam pa eno vprašanje. Starejši sin je pred 14 dnevi dobil vodene koze in mislim, da jih sedaj dobiva tudi 4-mesečna dojenčica. V četrtek imamo sistematiko in bi morala biti cepljena, prav tako pa bi morala dobit prvo dozo cepiva proti rotavirusu. Po vodenih kozah se baje 4 tedne ne sme cepiti in tako bi prvo dozo rotavirusa lahko dobila pri skoraj 5. mesecih. Med prvo in drugo dozo pa mora biti 6 tednov razmika. To pomeni, da v najboljšem primeru, če bi bila sedaj vedno zrava, bi lahko dobila drugo dozo malo po 6. mesecu starosti, če pa bi bila kaj bolana pa še pozneje. Kako je s cepljenjem proti rotavirusu po 6. mesecu starosti? Je to sploh možno?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vodene koze in cepljenje proti rotavirusu
6.10.2009 13:36:57   
Dudica1
kolikor so meni povedali P. cepljenje po 6 mesecu ni sploh možno...se pa še pozanimaj pri pediatru,kar pokliči in vprašaj samo mislim da ni možno no.

Upam pa da rešite to čimlažje in brez kozic

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
6.10.2009 14:22:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vodene koze in cepljenje proti rotavirusu
6.10.2009 20:51:48   
hedviga
Mislim, da je možno cepljenje tudi kasneje. Vsekakor pokliči P, vprašaj in povej kakšna je situacija. je tudi fino če jo pogleda v kolikor je zbolela.
KAr pa se tiče reakcij ipd glede cepljenja proti RV- naša dva sta prebila brez reakcij, nobenih težav.

_____________________________

Špelca in Mihec 9.2.2009


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vodene koze in cepljenje proti rotavirusu
6.10.2009 23:31:57   
nadya
Naš je tudi prebolel norice pri 4,5 mesecih. S tem so se nam vsa redna cepljenja zamaknila, tako da je dobil tretji odmerek šele pri 8 mesecih. Najprej sem jaz dobila norice in to ravno tisti teden ko naj bi imel drugo cepljenje. Sem poklicala in vprašala če ga lahko kdo drug pripelje pa mi je rekla da ni šans, ker ima lahko virus noric že v sebi (inkubaciska doba je 4 tedne). In potem jih je res dobil, cepili pa smo se lahko šele po šestih tednih. Kako je pri cepivu za rotavituse ne vem, najbrž je pa isto.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Vodene koze in cepljenje proti rotavirusu
8.10.2009 13:19:34   
lenika
Ja sedaj so norice izbile ven s polno paro, tako da on njih ni dvoma. Sistematiko in cepljenje so nam premaknili za 3 tedne. Kar se tiče cepljenja proti rotavirusu, se bo lahko cepila, če bo čez 3 tedne zdrava, v nasprotnem primeru bo prepozno, ker mora biti med prvim in drugim odmerkom 6 tednov.

< Sporočilo je popravil lenika -- 8.10.2009 13:20:12 >

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?