|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vnetje
30.8.2009 15:18:32   
Anonimen
Zanima me, če je že imela katera podobne težave kot jaz, namreč že nekaj časa se mi pojavlja vnetje po 2 - 3 x na mesec, zato sem obiskala ginekologinjo in mi je predpisala Diflozon kapsule in moram vsak mesec vzet 1 na prvi dan menstruacije. Ampak to meni nič ne pomaga, pa sem jo poklicala in povedala, da imam zopet vnetje pa je rekla naj vzamem še eno in potem je bilo naslednji dan še hujše tako, da mi zdaj ni več nič jasno, pa še tak izcedek sem imela, ki je bil rjave barve in močnega vonja - no ta izcedek se mi je pojavil do sedaj le enkrat. Canasten mi tudi ne pomaga, niti jogurt ali kaj drugega ker sem že vse probala. Zanimivo je pa to, da me niti ne srbi nožnica ampak me občasno samo skeli, ampak notri v nožnici je pa polno belih pikic tako, da ko imava s partnerjem spolni odnos ima po penisu polno teh pikic tako, da jaz sklepam, da je to vnetje. Sem vprašala v lekarni za nasvet pa so mi svetovali naj obiščem zopet ginekologa ampak kaj, ko se tak izogibajo in to za njih ni nujno, meni pa že pošteno para živce
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vnetje
30.8.2009 15:53:14   
Felicita
to da diflazon ne pomaga, ne jogurt itd pove samo da očitno nimaš glivičnega vnetja. si naredila kakšen test SPB? lahko je pa tudi bakterijsko vnetje.

vsekakor bi jest na tvojem mestu seksala s kondomom, da še na tvojga ne preneseš.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.8.2009 16:02:24   
Anonimen
Ne nisem delala nobenega testa, imam že 12 let istega spolnega partnerja, po porodu pa je bil bris ok. Bom jutri probala do ginekologa tako, da upam, da me bo sprejel. Res bi se rada tega rešila, ker je zelo moteče, samo to je zanimivo, da me ne srbi, ker vnetje ponavadi vedno srbi, mene pa samo malo skeli, v nožnici pa je veliko teh belih oblog - to vidim, če grem z prstom v nožnico, ker jih imam potem na prstu (take pikice bele so videt približno 2 x 2 milimetra)

(odgovor članu Felicita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.8.2009 16:08:51   
ellie
Če ne srbi, ampak samo skeli...gre ponavadi za bakterijsko vnetje. Pri tem pomaga vitagyn c krema. Čeprav se je meni en čas dogajalo enako...se kar nisem mogla znebit tega vnetja. Sem šla tudi na testiranje spb...ampak je bilo vse ok. In potem sem malo brala na internetu...in je pušenjak omenil, da je psihičnega izvora. Bolj se obremenjuješ, slabše je. In ko sem vse skupaj odmislila...je izginilo samo od sebe. In od takrat več nimam sploh nobenih problemov z vnetji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.8.2009 17:13:49   
Anonimen
Seveda da ne pomaga,če je partner tudi okužen
Kaj pomaga da se ti zdraviš on pa ne user posted image
Ti vrne nazaj

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
30.8.2009 17:55:31   
Anonimen
Partner ni okužen, niti ni bil, ampak je vseeno tudi on moral vzeti 1 kapsulo Difluzona

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.8.2009 17:59:16   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Partner ni okužen, niti ni bil, ampak je vseeno tudi on moral vzeti 1 kapsulo Difluzona

tudi partner je 99% okužen (zelo malo je primerov, ko bi bila ženska okužena, moški pa ne če seksata brez kondoma), samo on nima simptomov (srbenje, skelenje,...) zato je tudi G rekla da se mora tudi on zdravit.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.8.2009 20:51:02   
petrovakarmenca
Anonimna žal imam tudi sama to izkušnjo, da se ginekologi izogibajo tega, da bi vsaj pojasnili in svetovali kaj in kako glede teh vnetij. In je res hudo, ko ne veš kako si pomagati, potem pa naletiš še na nevljudne, neprijazne med.sestre, ki te grdo odslovijo, ko samo omeniš vnetje. Pa rečejo, da pojdi k osebni zdravnici za te težave, osebna zdravnica pa se je potem samo nasmejala in čudno gledala češ kaj jim je, ker se na to ona ne spozna. Sama sem takrat zamenjala ginekologinjo, ki ni v ZD in si resnično vzame čas in pojasni stvari, pa še tamkajšnja sestra je izjemno prijazna.
Da ne omenjam Canastena, po katerem je bilo samo slabše in mi nikakor ne pomaga, silijo te pa z njim non stop.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.8.2009 22:14:47   
Anonimen
Jaz bi na tvojem mestu kr zatežila ginekologu. Sem tudi jaz imela tak izcedek koker ga opisuješ in sem mela hudo vnetje maternice in jajčnikov.
Sem dobila antibiotike in je blo takoj boljše.

(odgovor članu petrovakarmenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?