Vnetje (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Anonimen -> Vnetje (30.8.2009 15:18:32)

Zanima me, če je že imela katera podobne težave kot jaz, namreč že nekaj časa se mi pojavlja vnetje po 2 - 3 x na mesec, zato sem obiskala ginekologinjo in mi je predpisala Diflozon kapsule in moram vsak mesec vzet 1 na prvi dan menstruacije. Ampak to meni nič ne pomaga, pa sem jo poklicala in povedala, da imam zopet vnetje pa je rekla naj vzamem še eno in potem je bilo naslednji dan še hujše tako, da mi zdaj ni več nič jasno, pa še tak izcedek sem imela, ki je bil rjave barve in močnega vonja - no ta izcedek se mi je pojavil do sedaj le enkrat. Canasten mi tudi ne pomaga, niti jogurt ali kaj drugega ker sem že vse probala. Zanimivo je pa to, da me niti ne srbi nožnica ampak me občasno samo skeli, ampak notri v nožnici je pa polno belih pikic tako, da ko imava s partnerjem spolni odnos ima po penisu polno teh pikic tako, da jaz sklepam, da je to vnetje. Sem vprašala v lekarni za nasvet pa so mi svetovali naj obiščem zopet ginekologa ampak kaj, ko se tak izogibajo in to za njih ni nujno, meni pa že pošteno para živce

Felicita -> RE: Vnetje (30.8.2009 15:53:14)

to da diflazon ne pomaga, ne jogurt itd pove samo da očitno nimaš glivičnega vnetja. si naredila kakšen test SPB? lahko je pa tudi bakterijsko vnetje.

vsekakor bi jest na tvojem mestu seksala s kondomom, da še na tvojga ne preneseš.

Anonimen -> RE: Vnetje (30.8.2009 16:02:24)

Ne nisem delala nobenega testa, imam že 12 let istega spolnega partnerja, po porodu pa je bil bris ok. Bom jutri probala do ginekologa tako, da upam, da me bo sprejel. Res bi se rada tega rešila, ker je zelo moteče, samo to je zanimivo, da me ne srbi, ker vnetje ponavadi vedno srbi, mene pa samo malo skeli, v nožnici pa je veliko teh belih oblog - to vidim, če grem z prstom v nožnico, ker jih imam potem na prstu (take pikice bele so videt približno 2 x 2 milimetra)

ellie -> RE: Vnetje (30.8.2009 16:08:51)

Če ne srbi, ampak samo skeli...gre ponavadi za bakterijsko vnetje. Pri tem pomaga vitagyn c krema. Čeprav se je meni en čas dogajalo enako...se kar nisem mogla znebit tega vnetja. Sem šla tudi na testiranje spb...ampak je bilo vse ok. In potem sem malo brala na internetu...in je pušenjak omenil, da je psihičnega izvora. Bolj se obremenjuješ, slabše je. In ko sem vse skupaj odmislila...je izginilo samo od sebe. In od takrat več nimam sploh nobenih problemov z vnetji.

Anonimen -> RE: Vnetje (30.8.2009 17:13:49)

Seveda da ne pomaga,če je partner tudi okužen
Kaj pomaga da se ti zdraviš on pa ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Ti vrne nazaj

Anonimen -> RE: Vnetje (30.8.2009 17:55:31)

Partner ni okužen, niti ni bil, ampak je vseeno tudi on moral vzeti 1 kapsulo Difluzona

Felicita -> RE: Vnetje (30.8.2009 17:59:16)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Partner ni okužen, niti ni bil, ampak je vseeno tudi on moral vzeti 1 kapsulo Difluzona

tudi partner je 99% okužen (zelo malo je primerov, ko bi bila ženska okužena, moški pa ne če seksata brez kondoma), samo on nima simptomov (srbenje, skelenje,...) zato je tudi G rekla da se mora tudi on zdravit.

petrovakarmenca -> RE: Vnetje (30.8.2009 20:51:02)

Anonimna žal imam tudi sama to izkušnjo, da se ginekologi izogibajo tega, da bi vsaj pojasnili in svetovali kaj in kako glede teh vnetij. In je res hudo, ko ne veš kako si pomagati, potem pa naletiš še na nevljudne, neprijazne med.sestre, ki te grdo odslovijo, ko samo omeniš vnetje. Pa rečejo, da pojdi k osebni zdravnici za te težave, osebna zdravnica pa se je potem samo nasmejala in čudno gledala češ kaj jim je, ker se na to ona ne spozna. Sama sem takrat zamenjala ginekologinjo, ki ni v ZD in si resnično vzame čas in pojasni stvari, pa še tamkajšnja sestra je izjemno prijazna.
Da ne omenjam Canastena, po katerem je bilo samo slabše in mi nikakor ne pomaga, silijo te pa z njim non stop.

Anonimen -> RE: Vnetje (30.8.2009 22:14:47)

Jaz bi na tvojem mestu kr zatežila ginekologu. Sem tudi jaz imela tak izcedek koker ga opisuješ in sem mela hudo vnetje maternice in jajčnikov.
Sem dobila antibiotike in je blo takoj boljše.

Stran: [1]