Anonimen -> Vnetje (30.8.2009 15:18:32)
|
Zanima me, če je že imela katera podobne težave kot jaz, namreč že nekaj časa se mi pojavlja vnetje po 2 - 3 x na mesec, zato sem obiskala ginekologinjo in mi je predpisala Diflozon kapsule in moram vsak mesec vzet 1 na prvi dan menstruacije. Ampak to meni nič ne pomaga, pa sem jo poklicala in povedala, da imam zopet vnetje pa je rekla naj vzamem še eno in potem je bilo naslednji dan še hujše tako, da mi zdaj ni več nič jasno, pa še tak izcedek sem imela, ki je bil rjave barve in močnega vonja - no ta izcedek se mi je pojavil do sedaj le enkrat. Canasten mi tudi ne pomaga, niti jogurt ali kaj drugega ker sem že vse probala. Zanimivo je pa to, da me niti ne srbi nožnica ampak me občasno samo skeli, ampak notri v nožnici je pa polno belih pikic tako, da ko imava s partnerjem spolni odnos ima po penisu polno teh pikic tako, da jaz sklepam, da je to vnetje. Sem vprašala v lekarni za nasvet pa so mi svetovali naj obiščem zopet ginekologa ampak kaj, ko se tak izogibajo in to za njih ni nujno, meni pa že pošteno para živce
|
|
|
|