|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vnete očke
8.10.2007 15:42:41   
Anonimen
kako mu pomagat?

Očke so rdeče, zjutraj pa zalepljeni skupaj!

Bi morala do dr.?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vnete očke
8.10.2007 16:46:22   
2 Sraki
Ja pojdita k zravniku. V kolikor se stanje ne izboljša priporočam čiščenje solzevodov na očesni kliniki. Mi smo že bili 1x in sedaj je en uček vredu, ta drugega pa niso mogli dobro sčistiti in moramo ponoviti zadevo. Vsekakor ni dobro, da je uček rdeč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.10.2007 17:29:29   
Anonimen
Ja, če je gnoj, bodo najbrž bodo potrebne antibotične kapljice in /ali mazilo. Kar pojdita k zdravniku, morata iti.

Pa mene P vedno opozori, da je treba biti pozoren, da se rdečina ne začne širiti pod očesom navdol proti licu in še kaj zatekati, ker takrat gre pa za minute, ker pomeni, da gre gnoj lahko za sinusi v možgane. Tako da ja, k zdravniku.

(odgovor članu 2 Sraki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
8.10.2007 18:07:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.10.2007 19:01:03   
mika
Pa mene P vedno opozori, da je treba biti pozoren, da se rdečina ne začne širiti pod očesom navdol proti licu in še kaj zatekati, ker takrat gre pa za minute, ker pomeni, da gre gnoj lahko za sinusi v možgane. Tako da ja, k zdravniku.

adio, a da iz vnetih očk lahko nastane takšna katastrofauser posted image .

naša je imela avgusta vnete očke in smo dobili antibiotične kapljice in mazilo. najprej je bil samo izcedek, potem pa je kljub mazilu in kapljicam dobila krvave oči in smo šli k očesnemu v bolnico (bil je vikend) in nam je predpisal 2x večjo dozo kot je imela prej. izboljšalo se je v 4ih dneh.

kar k zdravniku, samo od sebe ne bo boljše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.10.2007 19:14:47   
jazz
Ja, k zdravniku, kjer bosta dobila verjetno tobrex kapljice. Je pa zadeva zelo prenosljiva na druge otroke!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.10.2007 20:21:41   
arielca
Ja, mi smo imeli to pred enim mesecem. Dobila je Tobrex kapljice za čez dan in mazilo za zvečer. Gre za antibiotične kapljice in mazilo in jih je treba uporabljati od 7 do 10 dni, čeprav se izboljšanje pokaže zelo hitro.
Upam, da se čimprej pozdravite!

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.10.2007 20:38:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mika

adio, a da iz vnetih očk lahko nastane takšna katastrofauser posted image .

Ja, sem tudi na lastne oči videla, da in kako se to lahko zgodi. Enkrat sva bila s Tiborjem pri P, je ena mamica prišla z otročkom, kakšni 2 leti je moral biti star, ki je imel čisto vnete oči, spodaj mu je veka kar odstopala, pa liček je imel od očesa dol zatečen. Potem smo se srečali v laboratoriju, kjer mi je mamica povedala, da sta v lekarni dobila narobne kapljice in ona v tisti naglici (ima mislim še dva otroka doma) pač ni pogledala navodil. In je dajala v oči kapljice za ne vem kam. In je prišlo prav do tega, na kar me P vedno opozori, ker sta morala nato TAKOJ  na infekcijsko. Mamica je prav jokala, res je bilo grozno. Otrok je bil pa že čisto apatičen, z vročino čez 40.

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?