Anonimen -> RE: Vnete očke (8.10.2007 20:38:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Pa mene P vedno opozori, da je treba biti pozoren, da se rdečina ne začne širiti pod očesom navdol proti licu in še kaj zatekati, ker takrat gre pa za minute, ker pomeni, da gre gnoj lahko za sinusi v možgane. Tako da ja, k zdravniku. adio, a da iz vnetih očk lahko nastane takšna katastrofa[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley3.gif[/image] . Ja, sem tudi na lastne oči videla, da in kako se to lahko zgodi. Enkrat sva bila s Tiborjem pri P, je ena mamica prišla z otročkom, kakšni 2 leti je moral biti star, ki je imel čisto vnete oči, spodaj mu je veka kar odstopala, pa liček je imel od očesa dol zatečen. Potem smo se srečali v laboratoriju, kjer mi je mamica povedala, da sta v lekarni dobila narobne kapljice in ona v tisti naglici (ima mislim še dva otroka doma) pač ni pogledala navodil. In je dajala v oči kapljice za ne vem kam. In je prišlo prav do tega, na kar me P vedno opozori, ker sta morala nato TAKOJ na infekcijsko. Mamica je prav jokala, res je bilo grozno. Otrok je bil pa že čisto apatičen, z vročino čez 40.
|
|
|
|