|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vloga in pomen dojenja
23.6.2011 13:00:31   
ban_anica
Drage mamice,

za namene diplomskega dela raziskujem pomen dojenja v naši družbi. Pripravila sem kratek vprašalnik (13 vprašanj) in bi bila nadvse hvaležna, če bi mi pomagale in delile z mano vašo izkušnjo glede dojenja. Anketa je popolnoma anonimna in seveda prostovoljna.
Povezava je tule:
http://mojaanketa.si/anketa/200795602/

Hvala še enkrat in lep dan vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
23.6.2011 13:27:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ban_anica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vloga in pomen dojenja
23.6.2011 13:56:16   
ban_anica
Ta del je v anketi že prednastavljen, diploma bo v redu, ker ne bom preučevala razlike med višje in visko izobraženimi mamicami, bolj me bo zanimala razlika med višje/visoko in nižje.
Hvala in lp,
A.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.6.2011 14:02:42   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: ban_anica

Ta del je v anketi že prednastavljen, diploma bo v redu, ker ne bom preučevala razlike med višje in visko izobraženimi mamicami, bolj me bo zanimala razlika med višje/visoko in nižje.
Hvala in lp,
A.

zanimivo...

... aja, pa ne pozabi na tole razliko... OTROCI SO SI MED SEBOJ RAZLIČNI... dojenje ni odvisno samo od mame in njene izobrazbe...

pa brez zamere... user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 23.6.2011 14:03:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 4
23.6.2011 14:09:06   
ban_anica
Živjo,
malce vzeto iz konteksta je tole. Odgovor glede izobrazbe se je navezoval na komentar, da manjka visokošolska izobrazba. Na splošno pa moja anketa ni namenjena raziskovanju povezanosti med izobrazbo in dojenjem. To je samo en korelat.
Sicer pa sem tudi že sama mamica, imam dva sinčka, diploma na to temo pa je nastala iz mojega velikega zanimanja o dojenju in sem se odločila, da raziščem malo bolj podrobno.
Hvala za komentarje, še posebej pa za sodelovanje pri anketi.
LPA

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.6.2011 14:11:24   
3jeMi
oprosti... pač je bilo tako prebrati, zato sem tako komentirala... user posted image

veliko sreče... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
23.6.2011 14:23:28   
ban_anica
Ni problema, rada odgovorim :)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
23.6.2011 15:56:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 8
24.6.2011 7:44:59   
Errai
Pri "koliko časa ste dojili?" ti manjka možnost "še dojim". Moj tretji je star 14 mesecev, se še doji in pojma nimam koliko časa bo trajalo.

Neposredna povezava do sporočila: 9
24.6.2011 8:11:01   
Tutan

IZVIRNO SPOROČILO: flower

Mah vseeno, če imaš vse ostale stopnje izobrazbe po vrsti in ti samo ena manjka, je to po mojem mnenju pomanjkljivost. Potem je res brezveze, da imaš to vprašanje o izobrazbi sploh, ker rezultati tako ne bodo merodajni.

Označiš diploma pa je.

Neposredna povezava do sporočila: 10
24.6.2011 8:20:39   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: flower

Mah vseeno, če imaš vse ostale stopnje izobrazbe po vrsti in ti samo ena manjka, je to po mojem mnenju pomanjkljivost. Potem je res brezveze, da imaš to vprašanje o izobrazbi sploh, ker rezultati tako ne bodo merodajni.

ma ja - kaj naj pol izberem? višjo ali nižjo (od te ki jo mam in ki je ni na voljo)? user posted image če izberem višjo, bom snob user posted image

vprašanja o dojenju so mi pa čudna. npr. Ali ste otoka dojili - Da, ker je najbolj ekonomično.
zdaj, jaz se strinjam da je najbolj ekonomično ampak, ne morem tega obkrožit, ker je spredaj DA. hočem rečt tale DA in NE pred dodatnimi obrazložitvami - tisti z DA pred njimi se jaz ful strinjam, pa nisem dojila. a to nima veze al kaj? če raziskuješ pomen dojenja - a ni mnenje o tem tudi pomembno? npr. lahko da nisem dojila, pa vseeno mislim "da je mleko najbolj kakovostna hrana za dojenčka." samo te opcije tukaj nimam za označit user posted image

pa še to - moja tamala ni hotla vlečt zize in čeprav sem bila jaz prepričana da se bova dojile in niti nisem kupila ene flaške, sem morala stiskat/pumpat mleko in ga v flašo dajat. samo te opcije tukaj itak ni. ali dojiš ali dodajaš. kaj pa ko stiskaš in dajaš v flašo? dojenje to ziher ni. pije pa moje mleko..?

Neposredna povezava do sporočila: 11
24.6.2011 8:44:03   
ban_anica
Možnih je več odgovorov, izbereš tiste, s katerimi se strinjaš. Za komentarje, če kaj manjka ali kaj ni bilo mogoče odgovorit, pa je namenjeno 13. vprašanje. dejstvo je, da ima vsaka izmed nas čisto svojo posebno zgodbo in izkušnjo, nekje je pač treba potegnit črto. ker pa vem, da se vsaka ne more najt v danih odgovorih, je na voljo še 13. vprašanje.
Hvala in lp,
A.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.6.2011 8:45:27   
ban_anica
dodajte v komentar, bom upoštevala.
hvala in lp,
A.

(odgovor članu Errai)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
24.6.2011 8:54:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
24.6.2011 9:06:39   
ban_anica
prosim, zapišite v komentar koliko časa ste si stiskali in če je bilo izključno vaše mleko ali ne.
hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 15
1.7.2011 9:27:51   
ban_anica
Še vsaj 7 mamic rabim.
HVALA!!!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16
4.7.2011 12:15:04   
ban_anica
Anketa je zaključena.
Še enkrat najlepša hvala vsem, ki ste sodelovale in mi pomagale! user posted image user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

sindarin

Koliko ste stari?

pod 20 (8%)

20-25 (18%)

25-30 (31%)

30-35 (27%)

35-40 (9%)

več kot 40 (7%)

Število vseh glasov: 701

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!