mateyka -> RE: Vloga in pomen dojenja (24.6.2011 8:20:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Mah vseeno, če imaš vse ostale stopnje izobrazbe po vrsti in ti samo ena manjka, je to po mojem mnenju pomanjkljivost. Potem je res brezveze, da imaš to vprašanje o izobrazbi sploh, ker rezultati tako ne bodo merodajni. ma ja - kaj naj pol izberem? višjo ali nižjo (od te ki jo mam in ki je ni na voljo)? [sm=zmeden.gif] če izberem višjo, bom snob [sm=smiley36.gif] vprašanja o dojenju so mi pa čudna. npr. Ali ste otoka dojili - Da, ker je najbolj ekonomično. zdaj, jaz se strinjam da je najbolj ekonomično ampak, ne morem tega obkrožit, ker je spredaj DA. hočem rečt tale DA in NE pred dodatnimi obrazložitvami - tisti z DA pred njimi se jaz ful strinjam, pa nisem dojila. a to nima veze al kaj? če raziskuješ pomen dojenja - a ni mnenje o tem tudi pomembno? npr. lahko da nisem dojila, pa vseeno mislim "da je mleko najbolj kakovostna hrana za dojenčka." samo te opcije tukaj nimam za označit [sm=smiley13.gif] pa še to - moja tamala ni hotla vlečt zize in čeprav sem bila jaz prepričana da se bova dojile in niti nisem kupila ene flaške, sem morala stiskat/pumpat mleko in ga v flašo dajat. samo te opcije tukaj itak ni. ali dojiš ali dodajaš. kaj pa ko stiskaš in dajaš v flašo? dojenje to ziher ni. pije pa moje mleko..?
|
|
|
|