|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vlaganje zelenjave
9.3.2012 20:02:06   
tinkara25
Punce zdravo,
upam da tole ne bo reklama (ne bom omenjala nobene firme:) ), bi pa rabila eno vaše mnenje....Tiste ki vlagate...Kaj bi vam bolj prišlo prav, če bi npr. pri nakupu kisa za vlaganje dobile darilce - npr. nalepke za na kozarce za vlaganje (lepo oblikovane, prostor za ime in datum, kvalitetne, da ne puščajo sledi na kozarcih...) ali npr knjižico z recepti in nasveti za vlaganje ?

Hvala za vaša mnenja že vnaprej:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vlaganje zelenjave
10.3.2012 7:25:50   
josephine27
meni osebno bi bolj prav prišle nalepke, ker kar vlagam vlagam po svojih ( preizkušenih receptih) ali pa pobrskam po netu.

(odgovor članu tinkara25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vlaganje zelenjave
10.3.2012 17:58:18   
mini86
js sm tud za nalepkeuser posted image

josephine če ni skrivnost kaj pa vse vlagaš..

mene to ful noro veseli ampak enostavno ne jemo (tok) tega..sm sicer lansko leto delala marmelado pa jo potem porabim v pecivih..
rdečo peso pa jem(o), samo od ete, kisle kumarice tud od ete al pa spara, paprike ne, une mešane srbske al kaj je že solate je samo moj pa se pol ne splača tist en kozarc vlagat.

sj vem da je po večini to vse dam še kr nekak upam da bom kej najdla da bom lahko vlagalauser posted image

no pa domačo mezgo delam

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?