|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Virusni meningitis
20.5.2010 8:57:40   
nina166
http://bibaleze.si/clanek/malcek/v-nekaterih-vrtcih-razsaja-virusni-meningitis.html

A ga je že imel kdo in kako ga je prebolel? Sin je prejšnji teden bruhal, imel je drisko, malo je tudi prehlajen, vročine pa ni imel. Zdaj je vredu, danes je šel celo v vrtec. Zdaj pa me skrbi, ker je od prijateljev sin v bolnici...enako je bruhal, potem je še omedlel, v bolnici so ugotovili, da mu zatekajo možgani...sumijo na meningitis, vendar še ne vejo katerega naj bi imel. In zdaj me skrbi.

Po tem članku sicer zgleda to čisto nedolžna zadeva, samo meni že beseda meningitis zveni zelo hudo.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Virusni meningitis
20.5.2010 9:05:41   
nina166
Sploh nisem vidla, da je članek že star...od lanskega leta. Skrbi pa me še vedno.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.5.2010 10:00:00   
*sato*
Moja hči ga je prebolela lani. Začelo se je s hudim glavobolom, bruhanjem in vročino, ki ni šla čez 38,5. Glavobol je trajal dober teden, je pa zaradi bruhanja in posledično dehidracije šla v bolnico (na infuzijo). Stara je bila 8 let. V tistem času je bila bolnica polna otrok z enakimi znaki. Je pa res, da je manjkal četrti znak, ki je za meningitis tipičen- trd vrat ( ko ne moreš skloniti glave na prsi).

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.5.2010 14:05:26   
oka
Jaz sem ga prebolela kot najstnica. Je bilo kar hudo. Glavobol tak, da sem jokala od bolečin, slabost, vročina, utrujenost, nisem prenesla svetlobe. Samo ležala sem lahko in nič drugega. Trajalo pa je več kot en teden. Tako, da pri tvojem sinu je lahko šlo za kako trebušno virozo. Ker verjemi, če bi imel meningitis, niti slučajno ne bi bil danes v vrtcu. 

(odgovor članu *sato*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.5.2010 7:17:43   
barni
Meningitis je huda zadeva, ki ponavadi pusti posledice takšne ali drugačne. So le možgani oziroma možganovina v igri.

Jst se tega bojim kot hudič križa. Imam osebne izkušnje s to boleznijo, ki so zelo slabe. Tako da upam, da nikoli več ne pride v našo bližino!

Je pa virusni vseeno nekoliko manj kompliciran kot bakterijski. Sploh pa, če se razvije v encefalitis. Ni fajn.

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?