|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vic
1.12.2004 10:50:09   
tjaga
V šoli tovarišica pri gospodinstvu naroči učencem naj naslednji dan v šolo prinesejo nekaj za v usta. Naslednji dan so vsi pokazali kaj so prinesli; čokolado, piškote, jabolka, razen Janezka, ki je nekaj skrival pod mizo.
Tovarišica ga je uprašala: "kaj si prinesel Janezek ?" on pa pokazal luster. "To pa že ni za v usta!?" je rekla tovarišica! "Je!" je odgovoril Janezek, in nadaljeval: "Včeraj zvečer sem slišal, ko je oče rekal mami - ugasni luster, da ti ga dam v usta

:)-:)-:)-:)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vic
1.12.2004 10:56:54   
india
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vic
1.12.2004 10:57:44   
mammika
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:bravo::bravo:

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vic
1.12.2004 11:28:44   
Donja
:)-:)-:)-:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vic
1.12.2004 11:53:34   
ZARA
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Muki pri muriju v pekarni 1 dan: A mate 1000 zemljic?
Muri resno...Nimamo!
Pride 2 dan spet vprasa: a mate 1000 zemljic?
Muri sumljivo... Nimamo!
3 dan spet pride...pa prav Muki:A mate 1000 zemljic?
Muri...danes pa imamo...
Muki:UUUUUUUUUUUUU prsu sem vam povedat da jih boste zelo tezko prodali!!!!!!!!8)

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vic
1.12.2004 13:32:14   
tjaga
:bravo::bravo::bravo::bravo: Zara :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vic
1.12.2004 13:37:18   
kofetek2010
Kratki, ampak sladki...

1.Dva šejka se pogovarjata.
-Obožujem športni tip ženske.
-Jaz tudi. Včeraj sem oženil celotno rokometno reprezentanco.

2.Mami, Dušan me je zasnubil. Toda on ne verjame niti v nebesa niti v pekel.
- Nič ne de, reče mati, mu bova že dokazali, da obstaja.

3.Koren telefonira prodajalcu vina: Katero vino mi priporočate za srebrno poroko?
- Želite praznovati ali pozabiti?

4.Blondinkaprosi urarja, naj ji zamenja baterijo v uri. Ta ji razloži, da je njena ura na navijanje, blondinka pa prične vpiti: Olimpija!, Olimpija!.

5.Dva severna medveda prideta v puščavo in se čudita: Tukaj pa je morala biti huda poledica, da so tako posipali.

6.Boksar si je še za časa življenja želel urediti nagrobni spomenik. Izdelovalcu je naročil, naj napiše: Štejte do kolikor hočete, jaz ne vstanem več.

7. Kmet opazuje mladega fanta, ki na robu gozda dela sklece,in se čudi: Marsikaj sem že videl, da bi pa izpod fanta ukradli dekle, tega pa še ne!

8. Policaja gledata kolesarsko dirko: Ti, tole bi pa bil zaslužek, reče eden, kar 39 kolesarjev brez luči!

9.Policisti gredo v akcijo. Komandir ukaže: Uskladimo ure. Navadne nastavite na ena in oseminštirideset, digitalne pa na črtica deljeno stolček presta.

10. Policaj ustavi Franceta na Dolenjskem in mu očita: Vi ste pa pošteno pijani! Pihati bo treba!
- A rejs? Kar povejte, kje vas boli.

11. Kako delajo Črnogorci železnico? Postavijo jo 5 metrov, nato pa zraven zabijejo tablo ITD.

:)-:)-:)-

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?