kofetek2010 -> Vic (1.12.2004 13:37:18)
|
Kratki, ampak sladki... 1.Dva šejka se pogovarjata. -Obožujem športni tip ženske. -Jaz tudi. Včeraj sem oženil celotno rokometno reprezentanco. 2.Mami, Dušan me je zasnubil. Toda on ne verjame niti v nebesa niti v pekel. - Nič ne de, reče mati, mu bova že dokazali, da obstaja. 3.Koren telefonira prodajalcu vina: Katero vino mi priporočate za srebrno poroko? - Želite praznovati ali pozabiti? 4.Blondinkaprosi urarja, naj ji zamenja baterijo v uri. Ta ji razloži, da je njena ura na navijanje, blondinka pa prične vpiti: Olimpija!, Olimpija!. 5.Dva severna medveda prideta v puščavo in se čudita: Tukaj pa je morala biti huda poledica, da so tako posipali. 6.Boksar si je še za časa življenja želel urediti nagrobni spomenik. Izdelovalcu je naročil, naj napiše: Štejte do kolikor hočete, jaz ne vstanem več. 7. Kmet opazuje mladega fanta, ki na robu gozda dela sklece,in se čudi: Marsikaj sem že videl, da bi pa izpod fanta ukradli dekle, tega pa še ne! 8. Policaja gledata kolesarsko dirko: Ti, tole bi pa bil zaslužek, reče eden, kar 39 kolesarjev brez luči! 9.Policisti gredo v akcijo. Komandir ukaže: Uskladimo ure. Navadne nastavite na ena in oseminštirideset, digitalne pa na črtica deljeno stolček presta. 10. Policaj ustavi Franceta na Dolenjskem in mu očita: Vi ste pa pošteno pijani! Pihati bo treba! - A rejs? Kar povejte, kje vas boli. 11. Kako delajo Črnogorci železnico? Postavijo jo 5 metrov, nato pa zraven zabijejo tablo ITD. :)-:)-:)-
|
|
|
|