Vic (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

tjaga -> Vic (1.12.2004 10:50:09)

V šoli tovarišica pri gospodinstvu naroči učencem naj naslednji dan v šolo prinesejo nekaj za v usta. Naslednji dan so vsi pokazali kaj so prinesli; čokolado, piškote, jabolka, razen Janezka, ki je nekaj skrival pod mizo.
Tovarišica ga je uprašala: "kaj si prinesel Janezek ?" on pa pokazal luster. "To pa že ni za v usta!?" je rekla tovarišica! "Je!" je odgovoril Janezek, in nadaljeval: "Včeraj zvečer sem slišal, ko je oče rekal mami - ugasni luster, da ti ga dam v usta

:)-:)-:)-:)-

india -> Vic (1.12.2004 10:56:54)

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

mammika -> Vic (1.12.2004 10:57:44)

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:bravo::bravo:

Donja -> Vic (1.12.2004 11:28:44)

:)-:)-:)-:bravo::bravo::bravo:

ZARA -> Vic (1.12.2004 11:53:34)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Muki pri muriju v pekarni 1 dan: A mate 1000 zemljic?
Muri resno...Nimamo!
Pride 2 dan spet vprasa: a mate 1000 zemljic?
Muri sumljivo... Nimamo!
3 dan spet pride...pa prav Muki:A mate 1000 zemljic?
Muri...danes pa imamo...
Muki:UUUUUUUUUUUUU prsu sem vam povedat da jih boste zelo tezko prodali!!!!!!!!8)

tjaga -> Vic (1.12.2004 13:32:14)

:bravo::bravo::bravo::bravo: Zara :)-:)-:)-:)-

kofetek2010 -> Vic (1.12.2004 13:37:18)

Kratki, ampak sladki...

1.Dva šejka se pogovarjata.
-Obožujem športni tip ženske.
-Jaz tudi. Včeraj sem oženil celotno rokometno reprezentanco.

2.Mami, Dušan me je zasnubil. Toda on ne verjame niti v nebesa niti v pekel.
- Nič ne de, reče mati, mu bova že dokazali, da obstaja.

3.Koren telefonira prodajalcu vina: Katero vino mi priporočate za srebrno poroko?
- Želite praznovati ali pozabiti?

4.Blondinkaprosi urarja, naj ji zamenja baterijo v uri. Ta ji razloži, da je njena ura na navijanje, blondinka pa prične vpiti: Olimpija!, Olimpija!.

5.Dva severna medveda prideta v puščavo in se čudita: Tukaj pa je morala biti huda poledica, da so tako posipali.

6.Boksar si je še za časa življenja želel urediti nagrobni spomenik. Izdelovalcu je naročil, naj napiše: Štejte do kolikor hočete, jaz ne vstanem več.

7. Kmet opazuje mladega fanta, ki na robu gozda dela sklece,in se čudi: Marsikaj sem že videl, da bi pa izpod fanta ukradli dekle, tega pa še ne!

8. Policaja gledata kolesarsko dirko: Ti, tole bi pa bil zaslužek, reče eden, kar 39 kolesarjev brez luči!

9.Policisti gredo v akcijo. Komandir ukaže: Uskladimo ure. Navadne nastavite na ena in oseminštirideset, digitalne pa na črtica deljeno stolček presta.

10. Policaj ustavi Franceta na Dolenjskem in mu očita: Vi ste pa pošteno pijani! Pihati bo treba!
- A rejs? Kar povejte, kje vas boli.

11. Kako delajo Črnogorci železnico? Postavijo jo 5 metrov, nato pa zraven zabijejo tablo ITD.

:)-:)-:)-

Stran: [1]