Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vetrovne kapljice Koroških lekarn 25.8.2007 21:16:27
|
|
|
|
Naja30
|
Jah, vsaka lekarna dela nekaj podobnega, ampak kao ne isto Vsaka nekaj drugače. V glevnem, drži se navodil. Jaz sploh nisem dajala tako veliko teh kapljic. No, naša tudi ni imela tako močnih krčev ali vetrov.
|
|
|
|
RE: Vetrovne kapljice Koroških lekarn 26.8.2007 0:57:12
|
|
|
|
frufru
|
Jaz jih sploh nisem nikoli dala toliko kot piše. Sem dala mogoče tri kapljice na dudo, ko ga je pa spet zvijalo pa ponovi vajo in je bilo glih tako v redu. Pol, ko sem zamenjala Plivit z Oleovitom, pa krčkov sploh ni mel več oziroma samo občasno.
|
|
|
|
RE: Vetrovne kapljice Koroških lekarn 26.8.2007 9:16:33
|
|
|
|
lilka
|
Če mene vprašate te kapljice pomagajo, če se jih daje kot piše 8-10 pred hranjenjem in ne če se kapajo na dudo. Na naših je pisalo 8-10 in jaz sem jih tako dajala na žličko z vodo.
|
|
RE: Vetrovne kapljice Koroških lekarn 30.8.2007 8:27:01
|
|
|
|
PIAF
|
Kdaj pa ste začele dajati te kapljice otroku - koliko je bil star?
|
|
|
|
RE: Vetrovne kapljice Koroških lekarn 30.8.2007 9:45:12
|
|
|
|
Vilma
|
Kapljice SO različne. Sem slišala od Korošic. Tiste iz Radelj ob Dravi so boljše, zato se jih tudi daje manj. Te iz Slovenj Granca pa so manj močne in se jih zato konzumira več. Drži se navodil, pa bo vse ok.
|
|
|
|
RE: Vetrovne kapljice Koroških lekarn 30.8.2007 11:56:38
|
|
|
|
tecka_nosecka
|
Vilma, verjetno si mislila ravno obratno... ja, saj se držim navodil. kaj pa čem. PIAF. takoj kak sma prišla iz bolnice sem mu dala kaplice. In pomagajo, ker mali prda kak stari ata - brez krčev. Upam, da bo tako ostalo :P hvala vsem!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?